Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @GINABRUNNER #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ezúttal 5 különleges lányt mutatunk be, akik egy izgalmas fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás csodás helyszíne az agárdi Yacht Klub volt, itt találkoztunk a lányokkal. Ismerd meg Gina történetét!


Brunner Gina 16 éves kora óta modellkedik, jelenleg egy divatiskolában divatmenedzsment szakon tanul. Nagy álma saját céget alapítani, ami a divathoz köthető. Mivel Gina évek óta a divatszakmában mozog, érthető, hogy hétköznapi megjelenésére is nagy gondot fordít. Egyaránt szereti a nőies és a sportos darabokat, ugyanolyan jól érzi magát egy elegáns ruhában, mint egy szakadt farmer shortban.

Gina haja szőkített, ezért különös odafigyelést igényel az ápolása. Kedvenc hajápoló szere a ricinusolaj, melyet a hajvégektől egészen a hajtövéig gazdagon felken, pár órát hagyja hatni, majd alaposan leöblíti. A kezelés után a haja újra ruganyos és egészségesen fénylő lesz.

A fotózáson fodrászunk Gina szőke tincseit hullámokkal és fonatokkal emelte ki, a lágy szőke fürtök gyönyörűen mutattak az egyszerű fonott és feltűzött frizurákban. Ha tetszik Gina stílusa, így készítheted el a frizuráit!


Igazán kombinált frizurára vágysz? Akkor dobd fel a laza fonatod hullámokkal! A fejtetődön a hajtöveket tupírozd addig, amíg kellően dús nem lesz az eredmény. Használj rá egy leheletnyi hajlakkot, majd a felső tincseket simítsd a tupírozott területre. Ezután közvetlen az arcod mellett válassz le mindkét oldalon egy-egy szélesebb hajtincset, majd a többi hajadat lazán a tarkód alatt kezdd el befonni. A fonás végeztével gumizd össze a hajat, és húzkodd szét a tincseket, hogy sokkal dúsabbnak tűnjenek. A két elülső tincset pedig külön-külön fogd közre a Keratin Protect Intelligens hajvasalóval, fordíts rajta 180°-ot és lassan, egyenletesen húzd végig a tincsen, így gyönyörű, laza hullámokat kapsz.






Készíts hullámokat a Keratin Protect Intelligens hajsimítóval, majd tűzd fel, így nem csak érdekesebb frizurát kapsz, de szeles időben is tökéletesen megállja a helyét, még egy motorcsónakon is J! 180°-ot elfordítva húzd végig a hajsimítót lassan a tincseken, majd ha az összes tinccsel végeztél az ujjaiddal óvatosan fésüld át őket. Egy textúráló spray-vel nagyon jól szét tudod választani a tincseket, úgy hogy a hullámosságot megtartja, mégsem lesz mű hatású. Fogj össze némi hajat a fejtetődön, majd hátul tűzd fel hullámcsatokkal, így biztosan nem fogja a szél az arcodba fújni a hajad!




Az izgalmas nap végén #remingtonlany-aink a naplementében pezsgőztek, a csajos programhoz Ginának egy lazán feltűzött, hullámos copfot kreált fodrászunk. A frizura elkészítéséhez mielőtt hátul összefognád a hajad, tupírozd a hajtöveket az extra dússág érdekében, majd fésüld át a felső tincseket, hogy az összhatás rendezett maradjon. A hajsimító segítségével készíts pár könnyed hullámot, majd ezek után egyszerűen hátul fogd össze a hajad laza copfba.  A copf aljából válassz le egy vékony tincset, majd tekerd körbe a hajgumin, teljesen eltüntetve azt és tűzd le a végét hullámcsattal. Hagyd, hogy néhány tincs szabadon maradjon, ez adja a frizura laza hatását!

#remingtonlany: @ginabrunner
Smink: @torkosrita
Styling: @styledbycsillu

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.