Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @SZANCSII #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ezúttal 5 különleges lányt mutatunk be, akik egy izgalmas fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás csodás helyszíne az agárdi Yacht Klub volt, itt találkoztunk a lányokkal. Ismerd meg Alexandra történetét!


Nagy Alexandra mindenkit lenyűgöz dinamikus személyiségével, energiájával. Jelenleg két munkahelyen is megállja a helyét, főállásban asszisztensként dolgozik egy multinál, emellett elindította saját műkörmös vállalkozását. Hobbija a sminkelés, kevés szabadidejében pedig modellkedik.

Mivel Alexandra életének része a szépségápolás és fontos számára az ápolt megjelenés, ezért mind a ruhái kiválasztására, mind a frizurájára nagy gondot fordít. Hétköznapokon a visszafogottabb, elegánsabb darabokat részesíti előnyben, amik megfelelnek egy irodai környezetben, különleges alkalmakkor, mint amilyen a Remington fotózás is volt, szívesen megmutatja szexi, dögös oldalát.

A fotózáson fodrászunk a Victoria’s Secret angyalfrizuráját álmodta meg Szandrának, a „vizes” fotókhoz pedig stílusos top knot frizurát és elegáns kontyot készített neki. Ha tetszik Szandra stílusa, így készítheted el a frizuráit.





A VS frizura egyet jelent a nagy volumenű, ragyogó, lágy esésű hullámokkal. Első lépésként a fejtetődnél tupírozd a hajtöveket addig, míg a kívánt volument el nem éred. A tartós hatás érdekében használj rá egy kevés hajlakkot, majd a felső tincseket simítsd a tupírozott területre. Ekkor jöhet a PROluxe kúpvas! A természetes, gyönyörű hullámos hatás eléréséhez váltott irányba tekerd a tincseket, egyszer kifelé, míg a következőnél befelé. Közvetlen az arcod melletti lokniknál mindig kifelé tekerd a tincseket!




Tavaly indult hódító útjára a tupírozott top knot és továbbra is eszméletlenül trendi. Szerencsére az elkészítése is egyszerű, nem igényel különösebb kézügyességet, viszont a jó magasan felfogott konty szuper látványossá teszi. Egyszerűen válaszd két szekcióra a hajad. Az alsó szekciót simán hagyd lógva, míg a felső szekciót a fejtetődön fogd össze egy hajgumival. A copfot fújd be egy kevés szárazsamponnal vagy hajlakkal és tupírozd egy kicsit, majd tekerd fel és gumizd össze alul. Igazítsd meg a kontyot, rögzítsd hajtűkkel és már készen is vagy! A lógva hagyott hajad is tupírozd és lakkozd a nagy volumen és a szélfútta hatás érdekében.




Az izgalmas nap végén #remingtonlany-aink motorcsónakról pezsgőzés közben nézték a naplementét. A csajos programhoz egy elegáns félkontyot készített fodrászunk Szandrának. Ezzel a különlegesen feltűzött frizurával te sem foghatsz soha mellé! Készíts a PROluxe kúpvassal laza hullámokat a hajadba, majd fogj össze némi hajat a fejed tetején, az extra volumen érdekében akár tupírozhatod is az alsóbb hajtöveket. Fésüld a hajad az egyik oldalra, majd hátul tűzd fel egy díszes hajcsattal, vagy hullámcsatokkal. Oldalt 1-1 tincset húzz ki, így még lazábbnak fog tűnni a frizurád!



#remingtonlany: @szancsii
Smink: @torkosrita
Styling: @styledbycsillu

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.