Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @VAJAIVINCENCIATRAINER #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ezúttal 5 különleges lányt mutatunk be, akik egy izgalmas fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás csodás helyszíne az agárdi Yacht Klub volt, itt találkoztunk a lányokkal. Ismerd meg Vincencia történetét!




Vajai Vincencia a Testnevelési Egyetem hallgatója, tanulmányai mellett személyi edzőként dolgozik, és már most számos csodás átalakulásról szóló siker sztori köthető a nevéhez.

Vincencia hétköznapi stílusára nem meglepő módon a sportos, laza megjelenés jellemző, de különleges alkalmakkor - ilyen volt a Remington Nagykövet fotózás is -, szívesen visel szexi, nőies darabokat, melyek kiemelik tökéletes alakját.

Vincencia, saját elmondása szerint nagyon szerencsés a haját illetően, amely könnyen kezelhető, nem igényel extra gondoskodást a szokásos sampon, balzsam kombó mellett, azért, hogy egészségesen fénylő és ápolt legyen.

Fodrászunk a fotózáson lágyan hullámosította Vincencia haját, majd egy különlegesen vastag fonattal szelídítette meg tincseit az erős szélben, a nap végére pedig tükörsimára vasalta haját. Ha tetszik Vincencia stílusa, így tudod te is elkészíteni a frizuráit, mindössze egy Air Plates hajsimítóra, hajgumira és hullámcsatokra lesz szükséged hozzá.



Kezdd a napot pajkos hullámokkal, amiket az Air Plates hajsimítóval percek alatt gyorsan el tudsz készíteni. Válassz le a hajadból egy tincset, fogd közre a hajvasalóddal, fordíts rajta 180°-ot és lassan, egyenletesen húzd végig a tincsen. Ezt a műveletet végezd el az egész hajadon. A könnyebb formázás érdekében válaszd szekciókra a hajad, és haladj fokozatosan szekcióról-szekcióra, így egyszerűbb lesz a hullámosítás.


Ha a hajad gyorsan hajlamos kirúgni a loknikat és szeretnéd, hogy extra tartós legyen a frizurád, akkor, amikor leengedted a hajad a hajsimítóról, gyorsan tekerd fel a tincset egy csigába és tűzd fel a fejedre. Ha nem engeded, hogy „kilógja magát”, sokkal tovább fogja tartani a szép alakját. Végezetül, ha kihűlt, az ujjaiddal fésüld át és rendezd el a frizurát. 

Dobd fel a hullámos frizurádat egy trendi fonattal! A halántékodnál válassz le egy-egy nagyobb tincset és fond be a haj közepéig, majd hátul fogd össze a jobb és bal oldali fonatot egy hajgumival. A fonat aljából válassz le egy vékony tincset, majd tekerd körbe a hajgumin, teljesen eltüntetve azt és tűzd le a végét hullámcsattal. Minden esetben lazítsd meg a fonatot, hogy ne legyen túl szoros, ezzel dúsabb hatást érsz el és látványosabb lesz az összhatás.




Kevésbé bohókás, inkább elegánsabb frizurára vágysz? Ha a hajadat egy oldalra tűzöd hullámcsatok segítségével, a hullámok finom, ám mégis hangsúlyos frizurát adnak. Hullámcsattal alaposan rögzítsd a tincseket, különösen figyelj az alsó területre a tarkódnál.





A különleges nap végén #remingtonlany-aink motorcsónakról pezsgőzés közben nézték a naplementét. A csajos programhoz elegáns, tükörsima frizurát készített fodrászunk Vincenciának.
A tökéletesen sima, ragyogó hatás eléréséhez nedves hajra mindig használj hővédő szérumot, vagy hajsimító krémet.  A haj 160°-tól már vasalható, igyekezz ezen a szinten megállni. A hajvasalás technikája nem egy nagy ördöngösség, hamar bele lehet jönni. Lényeg, hogy a jól megszárított hajon alkalmazd. Ezek után tűzd fel egy részét, és így állj neki a műveletnek. Mindig a tövétől haladj kifelé, kis tincsenként. Ahogy egy sor kész, fentről lebontasz egy következő adagot, és azzal folytatod. A kiálló hajszálakat hajlakkal simítsd le a tökéletes végeredmény érdekében.


#remingtonlany: @vajaivincenciatrainer
Smink: @torkosrita
Styling: @styledbycsillu

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.