Navigation Menu

Alányírt stílus kontrasztos felső résszel lépésről-lépésre

Túl hosszú a hajad, már nem lehet vele mit kezdeni, de nem tudsz elmenni a fodrászhoz a megbeszélt időpontra? Van otthon hajnyíród, de eddig még nem mertél belevágni egyedül? Akkor neked készült ez a leírás, kezdj neki, hidd el, nem bonyolult! 


Az első lépés, hogy válaszd el a hajad a halántékodnál, mindig az oldalakon kezd a hajnyírást. Ha nem tudod rendesen elválasztani, mert összevissza áll a hajad és nem akar engedelmeskedni, akkor pár csepp (de tényleg nem több) vízzel segítheted a formázást.

Először is vedd elő a vezetőfésűt és állíts be rajta 9 milliméteres hosszúságot. Ha az eddig megszokott frizuráidnál más hosszúságokat használtál, akkor ettől nyugodtan eltérhetsz, csak változtasd a többi hosszúságot is arányaiban megfelelőre.


Mindig lentről felfelé kezdd el nyírni a hajad, figyelj arra, hogy mindenhol (különös tekintettel a fülek mögötti területen) húzd végig a hajnyírót. Az elválasztásnál fordítsd kifelé a hajnyírót, a lekerekített vég a vezetőséfűn ennek a segítésére szolgál, így lesz szép átmenetes a felnyírás.

Most jöhet a másik oldal, és hátul is ismételd meg a fentebb leírt lépéseket. Hátul érdemes rendszeresen ellenőrizni a tükörben, hogy mindenhol megfelelően áthaladtál-e a hajnyíróval.


A felnyírás alapja megvan, jöhet a 6 milliméteres beállítás. Mindkét oldalon és hátul is, alulról kezdve nyírd felfelé a hajad és kb. félúton fordítsd kifelé a készüléket.

Miután ezzel végeztél, jöhet a 3 milliméteres beállítás. A széleken használd ezt a hosszúságot, a szép átmenet elérése érdekében úgy, mint korábban, fordítsd kifelé a készüléket.


Készen is vagy az átmenet elkészítésével, most távolítsd el a vezetőfésűt, ezzel pontosan tudod formázni a széleket, oldalt és a tarkódnál is. Hátul ezt tükörrel tudod magadnak megoldani, vagy kérj segítséget, egy pillanat alatt elkészül.

Nincs más dolgod, mint egy kis hajfixálóval beállítani a frizurád és már végeztél is. Ugye, hogy nem volt bonyolult?


A precíz frizurakészítés még sosem volt ilyen könnyű, a Remington PrecisionCut hajvágók segítségével otthon is kényelmesen kialakíthatod a kívánt frizurát. 

Ráadásul most exkluzív ajánlatunk keretein belül a Remington PrecisionCut HC5705GP hajvágóhoz egy VARTA hordozható töltőt adunk AJÁNDÉKBA! A készüléket keresd a Media Markt üzleteiben és online!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.