Navigation Menu

Legyél stílusos, bárhová is utazol!

Az utazási vágy bárkit könnyen megfertőz, és mindannyian el is kapjuk. Nem számít, hogy a tengerparton ejtőzöl Balin, vagy kedvenc zenei fesztiválodon tombolsz, az ápolt külső mindenhol fontos. 


      
Amikor a haverokkal töltöd az idődet, és életedben nem érezted magad még jobban, nyomot hagy a külsődön! Valljuk be, mindenki szembesült már kora reggel lelapult, kócos hajjal vagy a nyakra lefutó, 3 napos borostával, amitől inkább elhanyagolt városnézőnek nézünk ki, mint divatos utazónak.
                                                                 
Készülj fel ezekre a pillanatokra!
Utazás közben és fesztiválokon lényeges, hogy a készülék kicsi legyen, és akkumulátorról működjön. Nézd meg hát tippjeinket, hogyan lehetsz néhány nagyszerű utazási termékkel friss és stílusos, bármerre is jársz.                                                                  
                                                                                                                                            
Könnyű felszerelés                                                                     
Mondj NEMET a nehéz holmikra! Bármennyire is megszeretted nagyméretű hajszárítódat, ha csak pár napig hátizsákban kell cipelned, nyugodt szívvel fogod ledobni az első szikláról. Helyette azt javasoljuk, fektess be könnyű és kisméretű utazási cikkekbe, amikkel kézben tarthatod a megjelenésedet hátfájás nélkül.                                                                           
                                                                             
Kisméretű tükör                                                                           
Egy kisméretű tükör életet menthet! Ha borotválkoznod kell, vagy megigazítani a hajadat, egy praktikus zsebtükör minden feladatnál segítségedre lehet. Csak arra figyelj, hogy erős tokja legyen, nehogy eltörjön a táskádban - ez főleg a fesztiválozókra igaz!                                                                    
                                                                                                                                                           
Szárazsampon                                                                
Srácok, ez nem csak a lányokra vonatkozik, nem is értjük, hogy lehet meg bárki nélküle! Fújd be a hajad gyorsan ébredés után, hogy megszabadulj a csutakos reggeli külsőtől, vagy tedd dúsabbá frizurádat. 
                                                 
                                                                                                                                                          
Hidratáló                                                                          
Egy jófajta borotválkozás utáni balzsam vagy hidratáló életbevágó utazáskor vagy fesztiválokon. Azt tanácsoljuk, hogy napvédő krémet válassz, ha lehet, mert akkor nem csak a naptól fogod megóvni, hanem a ráncokat is megelőzöd. Borotválkozás után kenj egy kis balzsamot/hidratálót az arcodra, hogy megnyugtasd a bőrödet, és lezárd a pórusokat. Segít megelőzni a kiütéseket, és megakadályozza, hogy kórokozók, por jusson a nyitott pórusaidba.  
                                                                             
Rezgőkéses utazóborotva                                                                        
A TF40 úti rezgőkéses borotva tökéletes az érzékeny bőrű férfiaknak, akik szeretik, ha az arcuk mindig sima és borostamentes. Könnyű, kisméretű kialakítása révén bedobhatod a hátizsákod aljára, és nem is kell rá gondolnod, amíg szükséged nem lesz rá. Csak arra ügyelj, hogy töltsd fel utazás előtt, és 30 perc használati idővel akár tízszer is megborotválkozhatsz. Gyorsan húzd körbe az arcodon reggel, mielőtt előjössz a sátorból vagy kilépsz a szállodából, és készen is állsz egy zökkenőmentes kalandra.                                                                                                                                                
Utazó hajszárító                                                                            
A D2400 On The Go úti hajszárító kiválóan elfér utazás közben a hátizsákodban. Könnyű kialakítása révén egyszerűen félbehajthatod, hogy a már így is tömött hátizsák legkisebb üresen maradt zsebében is elférjen. Csak egy konnektorra és megfelelő adapterre lesz szükséged, hogy megszáríthasd a hajadat, bárhol is jársz.                                                                    
                                                                                                                                                            
Mini hajvasaló                
Ha azok közé tartozol, akik félnek, hogy a hajuk több törődést igényel az átlagosnál, ne aggódj, van megoldásunk. Ha a göndör hajadat kell megszelídíteni, vagy az előrelógó fürtöket szeretnéd gondosan hátrafésült frizurába rendezni, az Air Plates Compact mini hajvasaló mindig a legjobb szolgálatot teszi, bármerre is jársz. Ezen az utazáson nem kell majd szalmakalap alá rejtened a hajadat.



Utazó hajvágó
Ha több hetes utazást tervezel, mindenképp vigyél magaddal egy akkumulátoros hajvágót, mellyel bárhol, bármikor könnyedén formázhatod a hajad, sőt a borostádat is, hogy mindig stílusos legyen a megjelenésed. A legjobb választás a precíz teljesítményt nyújtó HC5705GP PrecisionCut hajvágó, melyhez most exkluzív ajánlatunk keretén belül egy VARTA hordozható töltőt adunk ajándékba, hogy a készülék mindig a rendelkezésedre álljon, bárhol is jársz a világban.

A HC5705GP PrecisionCut hajvágót keresd a Media Markt üzleteiben és online.
                                                                                                   

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.