Navigation Menu

Hogyan vasald tökéletesen simára a hajad?


Előfordult már, hogy hiába egyenesítetted ki a hajad, nagyon hamar ismét hullámos lett, vagy már magával az eredménnyel sem voltál elégedett? Van pár aranyszabály, aminek a betartásával tartósan tükörsima lesz a hajad egyenesítés után!




A hajformázás alapja mindig a hővédő legyen, hidd el a hajadnak hosszútávon nagyon jót teszel vele és ha egyenesítő hővédőre esik a választásod még a tükörsimaság is tovább fog tartani. Rengeteg hajegyenesítő termék van ami hővédőt is tartalmaz, ezeket egyenesítés előtt vesd be, csak arra figyelj, hogy ne használj túl sokat, azzal elnehezítheted a hajszálakat.

Biztosan hallottad már, de nagyon fontos, hogy a hajsimítódat csak teljesen száraz hajon használd. A nyirkos vagy vizes haj sokkal sérülékenyebb, szárítsd meg teljesen formázás előtt! Ha hajkefét is használsz hajszárítás közben még tartósabbá teheted az eredményt.

Mitől lesz igazán szép és egyenes a hajad? Oszd fel részekre a hajad, így biztosan nem marad ki egy tincs sem az egyenesítésből, még hátul sem, ahol nehezebben vennéd észre. A fejtetődön hajcsipeszekkel rögzítsd a hajad, majd lentről kezd el tincsenként kivasalni a hajad, mindig egy újabb réteget leengedve. A hajad egyenesítését a hajtöveknél kezdd, és lassan húzd végig a hajadon, egészen a hajvégekig. Ha a fejtetőn lévő tincsek tövét felfele húzva kezded egyenesíteni, akkor megemeled a hajtöveket és ezzel megakadályozod, hogy lelapuljon a hajad.

A Remington S5506GP hajsimító készlet dobozában mindent megtalálsz, ami az egyenesítéshez és a tökéletes végeredményhez szükséges; fésű, csipeszek és egy kis kozmetikai tükröt is, amivel könnyedén tudod ellenőrizni, hogy hátul is tökéletesen egyenes lett-e a hajad.

Miután végeztél a hajvasalással jöhet egy kis hajlakk, hajfény spray vagy anti-frizz szérum. Igyekezz a lehető legkevesebb styling terméket használni, hogy ne nehezítsd el a hajad, viszont a végeredmény tartósabb és szebb lesz tőle.

TIPP: A Remington S5506GP SLEEK&CURL hajsimító készletet most fantasztikus 50%-os kedvezménnyel, 19.990 Ft helyett csupán 9.990 Ft-ért megvásárolhatod a Rossmann üzletekben. Ajánlatunk 2018. szeptember 10 - 23-ig érvényes. Keresd a hajsimító készletet a hozzád legközelebbi Rossmann üzletben


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.