Navigation Menu

Így készíts tartós hullámokat hajsimítóval


A laza, hullámos frizuráról, vagy göndör fürtökről akkor sem kell lemondanod, ha nincs otthon más, csak egy hajsimító. A hajvasalód segítségével is könnyen varázsolhatsz magadnak gyönyörű loknikat.




Első lépésként készítsd fel a hajad a formázásra, szárítsd meg jó alaposan és használj hővédő terméket. Oszd egyforma részekre a hajad, a felső szekciókat pedig tűzd fel hajcsipesszel. Érdemes az alsó tincsekkel kezdeni a hajformázást, így egyetlen tincs sem marad ki és sokkal szebb lesz a végeredmény.

Gyönyörű laza és nagy hullámokat tudsz készíteni hajsimítóval, ráadásul szuper gyorsan. Széles (tehát nagy és lapos, semmiképp sem vastag) tincseket használj. A hajad közepénél fogj rá a hajvasaló lapjával, fordíts rajta 180 fokot és lassan, egyenletesen húzd végig a tincsen. Ha a hajad gyorsan hajlamos kirúgni a hullámokat és szeretnéd, hogy extrém tartós legyen a frizurád, akkor amint végighúztad a hajvasalót a tincsen és előugrik a hullám, emeld meg a tincset a tenyereddel és hagyd így kihűlni. Ha a lazább hullámokat kedveled, akkor hagyd lógni, akár egy picit még húzhatsz is rajta az ujjaiddal.

A többi tincs esetében is ismételd meg a fenti lépéseket, figyelj arra, hogy ne maradjon ki egyetlen rész sem, így szebb lesz az összhatás. Minél szélesebb és laposabb tincseket választasz le, a hullámok annál lazábbak és természetesebbek lesznek. A fejtetőnél érdemes kicsit változtatni, függőleges helyett vízszintesen elválasztott tincseket fogj a hajsimító lapjai közé, ez megemeli a hajtövet és dúsabb hatást ad a frizurádnak.

Miután az összes tinccsel végeztél várj egy kicsit, amíg teljesen kihűl a hajad, majd használj rá kedved szerint styling terméket, legyen az hajlakk, hajfény- vagy textúráló spray. Utána egy kicsit rázd meg a fejed, az ujjaiddal fuss át a tincseken és rendezd őket úgy, ahogy szeretnéd, a kicsit kócosabb hatás szuper jól áll ennél a frizuránál.

TIPP: A Remington S5506GP SLEEK&CURL hajsimító és göndörítő készletet most fantasztikus 50%-os kedvezménnyel, 19.990 Ft helyett csupán 9.990 Ft-ért megvásárolhatod a Rossmann üzletekben. Ajánlatunk 2018. szeptember 10 - 23-ig érvényes. Keresd a hajsimító készletet a hozzád legközelebbi Rossmann üzletben


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.