Navigation Menu

Az örök elegáns, magas copf


A lófarok egy szuper egyszerű frizura, mégis könnyen különlegessé teheted, ha a tükörsima hajadat fogod össze magas copfba.




Első lépésként a Remington S5506GP SLEEK&CURL hajvasalóra lesz szükséged a simításhoz. Minden esetben használj még előtte hővédőt, így a hajadat nem viseli meg a formázás, sőt, tartósabb is marad frizura.

A hajsimítás titka az alaposság. Oszd fel részekre a hajad, így biztosan nem marad ki egyetlen hajtincs sem és sokkal könnyebben látni fogod, hogy melyik részeket egyenesítetted már ki. A fejtetődön hajcsipeszekkel rögzítsd a hajad, majd lentről kezd el tincsenként kivasalni a frizurád, mindig egy újabb réteget leengedve.

Várd meg, amíg hajsimítás után teljesen lehűlnek a tincsek, utána hajtsd előre a fejed és magasan a fejbúbnál fogd össze szorosan egy hajgumival. A tökéletes copf titka, hogy az álladdal és az arccsontoddal átlósan egyvonalban legyen a hajgumid! A kulcs az, hogy jó magasságba helyezd a copfot, és az máris olyan formás és dús lesz, mint Hollywood legmenőbb hírességeinek!


Ezután jöhet egy fényt adó szérum vagy akár egy leheletnyi hajlakk. Arra figyelj, hogy hajvasalás után minden termékből a lehető legkevesebb mennyiséget használd, ha túl sok kerül belőle a hajadra elnehezítheti, a nyirkosságtól pedig hullámosodhat és göndörödhet, mintha nem is vasaltad volna.

Ha van egy kis plusz időd és szeretnéd izgalmasabbá tenni a frizurát, ezeket ajánljuk:

Rejtsd el a hajgumit! Egy vékony tincset tekerj körbe a hajgumidon és tűzd le hullámcsattal a tincs végét. Ha egy vastagabb tincset választasz, akkor vastagon, akár a lófarokra „hajlítva” is rátekerheted a hajat, így még feltűnőbbé teszed azt. Ha befonod a tincset és a fonatot tekered körbe a hajgumin az is rendkívül jól mutat.

Készíts fonatokat! A copf részben válassz ki 1-2 tincset, amit vagy feszesen (vékony fonat) vagy lazábban (vastagabb feltűnő fonat) fonj végig. A te kezedben van a kontroll, ha külsőbb tincseket fonsz be, akkor jobban látható, ha alsó tincseket, akkor csak mozgás közben bukkannak fel a befont tincsek, játékosságot adva a frizurádnak.

TIPP: A Remington S5506GP SLEEK&CURL hajsimító és göndörítő készletet most fantasztikus 50%-os kedvezménnyel, 19.990 Ft helyett csupán 9.990 Ft-ért vásárolhatod meg a Rossmann üzletekben. Ajánlatunk 2018. szeptember 10 - 23-ig érvényes. Keresd a hajsimító készletet a hozzád legközelebbi Rossmann üzletben

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.