Navigation Menu

Stílusos frizura tippek az irodába


A reggeli kapkodásban nem könnyű mindent, lehetőleg egyszerre megoldani, a megfelelő outfitet megtalálni és általában pont a frizura készítés marad el. Pedig miért ne lehetnénk stílusosak már az irodában is? Íme két szupercsinos frizura ötlet, ami elegáns és egész nap tartani fog!




Volumendús klasszikus kiengedett

Az örök klasszikus, elegáns és stílusos, nem lőhetsz mellé vele. A frizura kulcsa a rendezett, egyenes, de mégis volumendús haj.


Hogyan készítsd el?

Teljesen megszárított hajon használd az új Keratin Protect Dúsító & Simító körkefét, ami megemeli a hajtöveket simítás közben, az eredmény pedig természetesen rugalmas, dús, egyenes frizura.
Oszd részekre a hajad és az alsó tincsektől felfelé kezdj neki a simításnak. Minden tincset emelj meg felfelé és a töveknél is használd a simító körkefét, hogy a hő hatására megemelt hajtövek még tartósabbak maradjanak. Ne aggódj, a fésű fogak végén lévő borítás megvéd attól, hogy megégesd magad, nyugodtan hozzáérhet a fejbőrödhöz. Különösen fontos a fejtetőnél, hogy megemeld a tincset simítás előtt és alulról felfele húzd végig lassan a simító kefét.
Ha szeretnél egy kis játékosságot vinni a frizurába, a hajvégeket kifelé vagy befelé is vezetheted a körkefén.


Lágy hullámok

Az irodai frizurák koronázatlan királynője ez a frizura. Stílusos és mégsem hivalkodó, minden szituációban megállja a helyét.


Hogyan készítsd el?

Válassz le egy vékony, de széles tincset és tekerd fel az Advanced Colour Protect kúpvasra. Ezt a készüléket különösen ajánljuk azoknak, akiknek festett a frizurája, vagy csak fontos számukra a hajszínük védelme hajformázás közben is.

A széles tincseket könnyedén tekerd fel úgy, hogy jól szétterüljenek a kúpvason, így szép egyenletes hullámokat kapsz. A természetes, gyönyörű hullámos hatás eléréséhez váltott irányba tekerd a tincseket, egyszer kifelé, míg a következőnél befelé változtatva a tekerés irányát. Közvetlen az arcod melletti tincseknél mindig kifelé tekerd a tincseket. Amikor kihűltek a tincsek az ujjaiddal vagy egy széles fogú fésűvel (attól függ, hogy melyik végeredményt preferálod inkább) fuss át a hullámokon, és rendezd el a loknikat a kedved szerint.


TIPP: A Remington Keratin Protect és Advanced Colour Protect hajfrormázó készülékeket keresd az Extreme Digital üzleteiben és online!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.