Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @bernadett_v #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, rendkívüli lányt mutatunk be, akik egy izgalmas fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás helyszíne a különleges atmoszférájú Mazel Tov és a hihetetlenül cool Fogasház volt. Ismerd meg Detti történetét!




Varga Bernadett a BME villamosmérnöki karának a hallgatója, főállásban programozóként dolgozik. Szabadidejében kedvenc időtöltésével a fotózással foglalkozik. Tudatosan gyárt tartalmakat Instagram feedjére, mely letisztult, minimál stílusát tükrözi. A divat és a szépségápolás része az életének, gondosan válogatja össze ruhatárának darabjait és a megfelelő hajápolásra is odafigyel. Mindennapi rutinjának része a hajformázás, hajsimító vagy automata hajgöndörítő használata nélkül nem lép ki az utcára.



A Remington fotózáson Detti outfitjeit Komáromy Csilla stylist állította össze. Mivel Detti nagyon szereti a fekete színt, ezért Csilla az első szettnél alapnak egy fekete pulcsiruhát választott neki, amit kékből lilába hajló flitterek díszítettek. Viszont, hogy ne legyen túl sötét az összehatás, feldobta egy Navona ezüst kabáttal, ami egy kis funkyt és csillogást vitt a lookba. Detti sminkjét Torkos Rita készítette. A szemhéjakat nude színekkel árnyalta, a szempillatövek mentén vékony tusvonalat húzott, majd a szempillákat fekete festékkel húzta ki. Bátran használt hidegebb tónusú, ezüstös highlightert, amihez egy halvány pink árnyalatú pirosítót párosított. A legnagyobb hangsúlyt az ajkak kapták, ugyanis egy mély lila matt rúzst használt alapnak, amire a ruhán is megjelenő flitterek színével egyező nagyobb szemcsés csillámot ragasztott Detti szájára.


Szabó Evelyn laza, hullámos frizurát kreált Detti otfitjéhez. Először hővédő spray-vel fújta be Detti haját, hogy védje a formázással járó hőhatástól, majd a haj felső részét feltűzte és Remington Advanced Colour Protect kúpvasra laposan tekerte fel az alsó tincseket, hogy jól szétterüljenek a kúpvason, így szép egyenletes hullámokat kapott. Az alsó rész begöndörítése után a felső rész következett. A természetes hatás érdekében tincsenként változtatott a tekerési irányon, egyszer jobbról egyszer balról tekerte fel a kúpvasra a fürtöket. Végezetül ujjaival átfutott a hullámokon és hajlakkal fixálta az eredményt.


Detti második szettjénél Csilla meghagyta a fekete pulcsiruhát és választott hozzá egy Navona gyöngyös tüllszoknyát és Fila edzőcipőt. Különleges hatást adott a pulcsi flitteres ujj- és nyakmegoldása, ami nagyon jól egyben volt Detti kékesen csillámló glittereivel a száján.


Detti harmadik szettje egy minimál királykék kosztümnadrág és blézer kombináció, amit Csilla megtört egy pink magassarkúval és egy narancssárga deszkás övvel. A nadrág csodásan nyújtja Detti lábait, az összhatás magáért beszél.  A sminknél a csillámos ajkak helyett egy pinkből piros színbe áthajló rúzst választott Rita. Detti frizuráját pedig vizes hatásúvá tette Evelyn, hogy még dögösebb legyen a megjelenése. Ehhez vizes hatású hajzselét oszlatott el Detti fürtjein, majd egyszerűen hátra fésülte. 

TIPP: A Remington Advanced Colour Protect hajformázó kollekciót fantasztikus bevezető áron keresd az Extreme Digital üzleteiben és online!

#remingtonlany: @bernadett_v
Fotó: @milanracmolnar
Haj: @remingtongetready @evelyn_szaboo
Smink: @torkosrita
Styling: @styledbycsillu
Helyszín: @mazeltovbudapest @fogashaz






0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.