Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @zsofiavoros #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, rendkívüli lányt mutatunk be, akik egy izgalmas fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás helyszíne a különleges atmoszférájú Mazel Tov és a hihetetlenül cool Fogasház volt. Ismerd meg Zsófi történetét!




Vörös Zsófia Siófokon él, luxus apartmanok és hotelek értékesítésével és marketingjével foglalkozik. Munkája is megkívánja, hogy mindig ápolt legyen a megjelenése, ezért nagy gondot fordít külsejére, különösen a frizurájára. A napi reggeli szépségápolási rutinjának elengedhetetlen része, hogy mindig hővédő spray-t használ, mielőtt hajsimítóval simítaná, vagy kúpvassal göndörítené a haját.




A Remington Beauty Team stylistja, Komáromy Csilla, Zsófi kislányos bájának kontrasztul, igazi kuriózumnak számító, charleston stílusú rojtos ruhát választott. Ez a ruha és a sok csat a hajában igazi amazonná változtatta Zsófit a fotózás ideje alatt! A ruha szépségét szerette volna Csilla egy kis “trash”-sel vegyíteni, így jött hozzá a bakancs és a széles öv.


Mivel a ruha és a hajkorona a 20-as éveket idézte, ezért Torkos Rita sminkben is arra törekedett, hogy helyt álljon ez a koncepció. A szép gesztenyebarna szemeket fekete tusvonallal húzta ki, az ajkakra pedig mélyvörös matt rúzst tett, amit egy függőleges arany csillámvonallal vadított meg az alsó ajkak közepén.




Szabó Evelyn egy különleges, glamúros frizurát álmodott meg Zsófinak, aminek az alapja a szépen definiált, gyönyörű hullámok voltak. Először Advanced Colour Protect kúpvas segítségével begöndörítette Zsófi haját. Keskeny tincseket használt, hogy minél szorosabbak és tartósabbak legyenek a hullámok.


A természetesebb hatás érdekében váltogatta a tekerés irányát, és az arc szélénél lévő tincseket kifelé tekerte, hogy jobban érvényesüljenek Zsófi finom vonásai. Miután kihűltek a csigák a jobb oldali választéknál tupírozta a hajtöveket, majd óvatosan átfésülte, hogy ne legyen kócos hatású. A bal oldalon, közvetlenül a fül mellett, arany színű csatokkal tűzte le a frizurát, majd hajlakkal fixálta azt.




Zsófi második szettje sportosan elegáns. Az áttetsző pöttyös body rózsaszín és nagyon kislányos, a spagettipántos ruha viszont fémesen fényes és nagyon szexi, így alakította ki Csilla a kontrasztot a szetten belül. A kislányos külsőhöz egy púderrózsaszín pirosítót és vattacukor rózsaszín gyöngyházas rúzst használt Rita, hogy egy hamvas arcú kislányt kapjunk.




Ehhez az otfithez tükörsima frizurát képzelt el Evelyn egy kis csavarral. Először Advanced Colour Protect hajsimítóval kiegyenesítette Zsófi haját. Szekcióról-szekcióra haladt, hogy egyetlen tincs se maradjon ki. Majd leválasztotta a haj felső részét, és a fejtetőn tupírozta a frizurát. A tupírozás végén a felső részt óvatosan átfésülte, hogy szép sima és rendezett maradjon, végül hullámcsatokkal oldalt és hátul letűzte és hajfényspay-vel fixálta a frizurát.



TIPP: A Remington Advanced Colour Protect hajformázó kollekciót fantasztikus bevezető áron keresd az Extreme Digital üzleteiben és online!


#remingtonlany: @zsofiavoros
Fotó: @milanracmolnar
Haj: @remingtongetready @evelyn_szaboo
Smink: @torkosrita
Styling: @styledbycsillu
Helyszín: @mazeltovbudapest @fogashaz


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.