Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @sinspirationblog #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, rendkívüli lányt mutatunk be, akik egy izgalmas fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás helyszíne a különleges atmoszférájú Mazel Tov és a hihetetlenül cool Fogasház volt. Ismerd meg Sisi történetét!




Yu Sisi újságíró, marketinges, 2 éve hozta létre saját blogját a Sinspirationt, amit meghatároz a fashion és a beauty vonal, és ahol hódolhat szenvedélyének, a modellkedésnek és a fotózásnak. A blog írása megtanította a rendszerességre, hogy folyamatosan tudjon kreatív tartalmat gyártani többféle platformon, hogy hogyan építsen kapcsolatokat. Emellett a legfontosabbra, az arculata, célcsoportja megtervezésére és az “én”márkája menedzselésére.


Bloggerként Sisi mindennapjainak része a szépségápolás, a legújabb trendek és termékek megismerése; hajának ápolására is nagyon nagy gondot fordít. Félig ázsiaiként a haja sűrű és tömött, szögegyenes, ezért nehéz a formázása. Hajápolási rutinjában a legfontosabb, hogy mindig alaposan megszárítja a haját formázás előtt, így elkerüli, hogy megfázzon a fejbőre és korpásodjon a haja.


A Remington Beauty Team stylistja, Komáromy Csilla egy igazi manga lányt varázsolt Sisiből a fotózásra. Adott volt a babakék Merő Péter által tervezett tollkabát, amit sportossá szeretett volna tenni, ezért egy oversize pólóruhát stylingolt alá. A magassarkú zokni páros tette fel a pontot az i-re és tette az összhatást különlegessé. Sisi extra cuki hajához egy buja smink dukált, ezért Torkos Rita fehér tust használt a felső szempilla tövek mentén, az alsók mentén pedig kék színt, amibe egy kevés csillámport szórt. A koncepció az volt, hogy a mandula szemeket még nagyobbá varázsolja, hogy oda vonzza a tekintetet. Az ajkakra halvány levendula színű szájfényt kevert egy kis barack árnyalatú rúzzsal.


Szabó Evelyn manga lányhoz illő frizurát készített Sisinek, aminek az alapja a nagy, definiált hullámok voltak. Először Advanced Colour Protect kúpvassal begöndörítette Sisi haját. Jól szétterítve tekerte fel a tincseket a kúpvasra, így szép, laza hullámokat kapott. Amikor leengedte a tincset a kúpvasról, még pár másodpercig a tenyerében megemelve tartotta, így sokkal tartósabbak lettek a hullámok. Ezután a középválaszték mellett, mindkét oldalon készített 1-1 holland fonatot egészen Sisi fejbúbjáig. A holland fonat lényege, hogy fonás közben egymás alatt keresztezte a hajat, így a fonat jobban kiemelkedett a hajból, sokkal látványosabb lett. Végül a fejbúbnál szorosan összefogta a fonatot, majd a copfot lazán felcsavarta és hajcsatokkal rögzítette.




Sisi második szettje is a manga lány vonalat hozta, egy bordó bőrszoknyát és feliratos pólót választott neki Csilla, amit egy mályva színű Cango&Rinaldi szőrmével bolondított meg.




TIPP: A Remington Advanced Colour Protect hajformázó kollekciót fantasztikus bevezető áron keresd az Extreme Digital üzleteiben és online!

#remingtonlany: @sinspirationblog
Fotó: @milanracmolnar
Haj: @remingtongetready @evelyn_szaboo
Smink: @torkosrita
Styling: @styledbycsillu
Helyszín: @mazeltovbudapest @fogashaz




0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.