Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @tothnikki #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, rendkívüli lányt mutatunk be, akik egy izgalmas fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás helyszíne a különleges atmoszférájú Mazel Tov és a hihetetlenül cool Fogasház volt. Ismerd meg Niki történetét!


Tóth Nikolett Pécsen él, jelenleg szőlész-borásznak tanul, de a szépségápolás mindig is fontos része volt az életének, családja kozmetikai szalonjában szívesen tevékenykedik. Nikinek gyönyörű, hosszú, vastag szálú haja van, hajsimítóval egyenesíti és rendszeresen argánolajos pakolással kényezteti.


A Remington Beauty Team stylistja, Komáromy Csilla egy cukorka színű, kislányos szettet választott Nikinek. A Merő Péter masnis inget egy rojtos shorttal párosította egy fehér Cango&Rinaldi csizmával pedig lazított az outfit feszességén. Torkos Rita Niki sminkjénél bátran nyúlt a színekhez. A szemhéjait türkiz árnyalattal emelte ki, amelyet egy vékony fehér tusvonallal tett teljessé, amik a 3D-s szempillák árnyékában szolidan „világítottak". Az ajkakra gyöngyház fényű orgonalila rúzst vitt fel.


Szabó Evelyn egy különleges frizurát álmodott meg Nikinek, aminek az elkészítéséhez extra volumendús hajra volt szükség, ezért első lépésként Advanced Colour Protect hajsimítóval begöndörítette Niki haját. Miután kihűltek a csigák, magasan copfot készített, majd hajszínnel megegyező gumikat használva 10 cm-ként összefogta Niki haját, egészen a hajvégekig. Az összegumizott részeknél kicsit meglazította a copfot, hogy még dúsabbnak tűnjön a frizura.


Niki második, dögös szettje egy ejtett vállú, mustársárga ruha volt, ami az extra magasan felvágott szoknya megoldással, igazán femme fatale-ra sikerült! A western csizma nagyon 2018-as trend, ahogy a színes bunda is.  Rita a második ruhaválasztáshoz arany színű csillámport szórt a szemek külső sarkába és a járomcsontra, a lilás rúzst pedig málnás rózsaszínűre cserélte.


Az outfit hasonlóan dögös frizurát kívánt. Evelyn Advanced Colour Protect hajsimítóval göndörítette be Niki haját, hogy kellően dús legyen, majd a tarkóján összefogta és a copfból tincsenként haladva sűrű fogazatú tupírfésűvel óvatosan tupírozta a hajat úgy, hogy a göndör fürtök megmaradjanak, épp csak még nagyobb volument adott nekik. Végül a fejtetőn kiálló hajszálakat hajlakkal simította le, majd fixálta a frizurát.

TIPP: A Remington Advanced Colour Protect hajformázó kollekciót fantasztikus bevezető áron keresd az Extreme Digital üzleteiben és online!

#remingtonlany: @tothnikki
Fotó: @milanracmolnar
Haj: @remingtongetready @evelyn_szaboo
Smink: @torkosrita
Styling: @styledbycsillu
Helyszín: @mazeltovbudapest @fogashaz


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.