Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @doramesdo #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, rendkívüli lányt mutatunk be, akik egy izgalmas fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás helyszíne a különleges atmoszférájú Mazel Tov és a hihetetlenül cool Fogasház volt. Ismerd meg Dóri történetét!


Mészáros Dóra a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanul és több, mint 6 éve modellkedik. A munkája megköveteli az ápolt megjelenést, különösen a hajára fordít nagy gondot. Természetes szőke haját változatosan hordja, hajsimítóval egyenesíti, vagy kúpvas segítségével laza loknikat formáz tincseibe. Az elengedhetetlen sampon, balzsam mellett a keratinos hajpakolásra esküszik.


A fotózásra Komáromy Csilla, a Remington Beauty Team stylistja egy laza szettet állított össze Dórinak, mely a Remington színeiben tündököl. A piros magasderekú nadrág és a csíkos zokni ad egy kis sportos streetstyle hatást az elegáns és szexi zakó-top kombónak. A végeredmény pedig nagyon drámai és vagány! Torkos Rita az outfithez passzoló bevállalós sminket álmodott meg Dórinak, így merészen egy fehér tusvonalat húzott a szemhéj középső részére, körülbelül 4 mm távolságra a szempillatövektől. Ez a fehér tusvonal nagyon meghatározó, ezért a szempillaspirál, a rúzs, a pirosító és egy kevés highlighteren kívül mást nem is használt.A Remington Beauty Team fodrásza, Szabó Evelyn az outfithez passzoló, nagy, laza loknikat készített az Advanced Colour Protect hajsimító segítségével. Először hővédő spray-vel előkészítette Dóri haját a formázásra, majd szekciókra fogta a hajat és az alsó részt hullámosította. Tincsről-tincsre haladva a hajvasaló közé fogta a hajat, majd elfordította 180°-kal a hajsimítót és egyenletesen végighúzta a tincseken. Viszonylag széles és lapos tincseket fogott közre, így a csigák lazák és természetesek lettek. A tartósabb eredmény elérése érdekében feltűzte a csigákat, amíg ki nem hűltek. A fejtetőnél a hajsimítóval megemelte a hajtöveket, ez extra tartást és volument adott a frizurának. Miután az összes tincset begöndörítette, ujjaival lazán átfutott a fürtökön és elrendezte azokat. Végül egy leheletnyi lakkot fújt a frizurára.


Dóri második szettje egy csíkos flitteres miniruha, amit kék bundával és a ruhához illő lila gyöngyfülbevalóval kombinált Csilla. A kis ruha csodásan hangsúlyozta Dóri lábait, a csíkok, a flitter és a bunda pedig dögös összhatást keltettek! Ez a szett megkívánta, hogy a sminkhez Rita használjon csillámot, és még több színt, ezért a fehér tusvonal és a szempillatövek közti felületet kék tussal töltötte ki, amire kékes árnyalatú csillámport ragasztott. Az ajkakat erősebb pinkre színezte.


Dóri megjelenéséhez Evelyn egy tükörsima, magasan a fejtetőn copfba fogott frizurát képzelt el, amely tökéletesen kiemeli Dóri nyakát és vállát. A hajsimításhoz az Advanced Colour Protect hajsimítót használta, amely kíméletesen bánik a hajjal és megőrzi ragyogó színét. Evelyn elárulta, hogy a tökéletes copf titka az, hogy az állal és az arccsonttal átlósan egyvonalban legyen a hajgumi! A kulcs az, hogy jó magasságba helyezzük a copfot, és az máris olyan formás és dús lesz, mint Hollywood legmenőbb hírességeinek vagy a celebcsajoknak az Instán.TIPP: A Remington Advanced Colour Protect hajformázó kollekciót fantasztikus bevezető áron keresd az Extreme Digital üzleteiben és online!

#remingtonlany: @doramesdo
Fotó: @milanracmolnar
Haj: @remingtongetready @evelyn_szaboo
Smink: @torkosrita
Styling: @styledbycsillu
Helyszín: @mazeltovbudapest @fogashaz

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.