Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @doramesdo #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, rendkívüli lányt mutatunk be, akik egy izgalmas fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás helyszíne a különleges atmoszférájú Mazel Tov és a hihetetlenül cool Fogasház volt. Ismerd meg Dóri történetét!


Mészáros Dóra a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanul és több, mint 6 éve modellkedik. A munkája megköveteli az ápolt megjelenést, különösen a hajára fordít nagy gondot. Természetes szőke haját változatosan hordja, hajsimítóval egyenesíti, vagy kúpvas segítségével laza loknikat formáz tincseibe. Az elengedhetetlen sampon, balzsam mellett a keratinos hajpakolásra esküszik.


A fotózásra Komáromy Csilla, a Remington Beauty Team stylistja egy laza szettet állított össze Dórinak, mely a Remington színeiben tündököl. A piros magasderekú nadrág és a csíkos zokni ad egy kis sportos streetstyle hatást az elegáns és szexi zakó-top kombónak. A végeredmény pedig nagyon drámai és vagány! Torkos Rita az outfithez passzoló bevállalós sminket álmodott meg Dórinak, így merészen egy fehér tusvonalat húzott a szemhéj középső részére, körülbelül 4 mm távolságra a szempillatövektől. Ez a fehér tusvonal nagyon meghatározó, ezért a szempillaspirál, a rúzs, a pirosító és egy kevés highlighteren kívül mást nem is használt.



A Remington Beauty Team fodrásza, Szabó Evelyn az outfithez passzoló, nagy, laza loknikat készített az Advanced Colour Protect hajsimító segítségével. Először hővédő spray-vel előkészítette Dóri haját a formázásra, majd szekciókra fogta a hajat és az alsó részt hullámosította. Tincsről-tincsre haladva a hajvasaló közé fogta a hajat, majd elfordította 180°-kal a hajsimítót és egyenletesen végighúzta a tincseken. Viszonylag széles és lapos tincseket fogott közre, így a csigák lazák és természetesek lettek. A tartósabb eredmény elérése érdekében feltűzte a csigákat, amíg ki nem hűltek. A fejtetőnél a hajsimítóval megemelte a hajtöveket, ez extra tartást és volument adott a frizurának. Miután az összes tincset begöndörítette, ujjaival lazán átfutott a fürtökön és elrendezte azokat. Végül egy leheletnyi lakkot fújt a frizurára.


Dóri második szettje egy csíkos flitteres miniruha, amit kék bundával és a ruhához illő lila gyöngyfülbevalóval kombinált Csilla. A kis ruha csodásan hangsúlyozta Dóri lábait, a csíkok, a flitter és a bunda pedig dögös összhatást keltettek! Ez a szett megkívánta, hogy a sminkhez Rita használjon csillámot, és még több színt, ezért a fehér tusvonal és a szempillatövek közti felületet kék tussal töltötte ki, amire kékes árnyalatú csillámport ragasztott. Az ajkakat erősebb pinkre színezte.


Dóri megjelenéséhez Evelyn egy tükörsima, magasan a fejtetőn copfba fogott frizurát képzelt el, amely tökéletesen kiemeli Dóri nyakát és vállát. A hajsimításhoz az Advanced Colour Protect hajsimítót használta, amely kíméletesen bánik a hajjal és megőrzi ragyogó színét. Evelyn elárulta, hogy a tökéletes copf titka az, hogy az állal és az arccsonttal átlósan egyvonalban legyen a hajgumi! A kulcs az, hogy jó magasságba helyezzük a copfot, és az máris olyan formás és dús lesz, mint Hollywood legmenőbb hírességeinek vagy a celebcsajoknak az Instán.



TIPP: A Remington Advanced Colour Protect hajformázó kollekciót fantasztikus bevezető áron keresd az Extreme Digital üzleteiben és online!

#remingtonlany: @doramesdo
Fotó: @milanracmolnar
Haj: @remingtongetready @evelyn_szaboo
Smink: @torkosrita
Styling: @styledbycsillu
Helyszín: @mazeltovbudapest @fogashaz

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.