Navigation Menu

Most kezdd el a tartós szőrtelenítést, ha nyárra csupasz szeretnél lenni!


Valószínűleg ebben a hideg időben nem kifejezetten a szőrtelenítés körül forognak a gondolataid, pedig, ha gondtalan szőrmentes simaságra vágysz és nem a borotváddal szeretnél bajlódni jövő nyáron is, akkor éppen ideje elkezdened az IPL szőrtelenítést.




Miért érdemes ősszel / télen elkezdeni az IPL szőrtelenítést?

A tartós szőrtelenítés nem azonnal történik, hanem több kezelés szükséges hozzá. Miért? Egyszerű, a szőrszálaknak is van egy ciklusa, nem egyszerre nő ki az összes, így nem is tudod egyszerre és egy kezeléssel eltávolítani őket. A villanófényes szőrtelenítési technológia (IPL) az aktív, növekedési fázisban levő szőrszálaknál a leghatásosabb. Mivel nem mindegyik szőrszálunk van egyszerre ebben a fázisban, ezért többször kell megismételni a kezelést. Általánosan elmondható, hogy 3 kezelés után már látványosan kevesebb szőr fog visszanőni. A kezeléseket kezdetben 2 hetente, később havonta érdemes elvégezni, ha ezt végiggondolod, már látod, hogy csak az első 3 kezelés között minimum 6 hét, de inkább több fog eltelni. Ezután egyre kevesebb szőrrel fogsz találkozni, a kezelések közötti idő is jelentősen megnövekszik, ezért érdemes még ilyenkor ősszel, tél elején belevágni.


A másik indok, amiért érdemes ilyenkor elkezdeni az IPL kezelést az a bőr és szőrszínünkkel függ össze. A villanófényes technológia világos bőrszín és sötét szőrszín esetén a leghatásosabb, nyáron pedig sokkal többet ér minket a nap és lebarnulunk, több fényenergiát nyel el a barna bőr, így kevesebb jut el a szőrtüszőhöz. Ezzel csökken az IPL tartós szőrtelenítés hatásfoka, ezért érdemes már jócskán nyár előtt elkezdeni az IPL kúrát. Ha a téli időszakban szoláriumozni szoktál, akkor figyelj arra, hogy az IPL kezelésed után 2-3 napig ne szoláriumozz és ne is napozz (ha éppen nyaralnál), ezek növelik a bőrirritáció kialakulásának kockázatát.

Gondos előretervezés mellett csak nyerhetsz a tartós IPL szőrtelenítéssel. Nincsenek pöttyök, szőrbenövés, kényelmesen, saját otthoni környezetben is elvégezheted a kezelést magadnak, sőt, ha olyan eszközt választasz, akkor akár arcon vagy intim szőrtelenítésre is használhatod a készüléked.

TIPP: 300.000 villanásra képes Remington IPL8500 Luxe tartós szőrtelenítőnk most fantasztikus áron, 5+1 év cseregaranciával lehet a Tiéd. Ráadásul, ha a Media Markt üzleteiben vagy webshopjában vásárolod meg a készüléket, egy exkluzív REVEAL Compact arctisztító készüléket adunk ajándékba, valamint Tiéd lehet egy 100.000 Ft-os wellness utalvány is. Részletek itt.  

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.