Navigation Menu

Nézd meg, hogyan bulizik egy #REMINGTONLANY! - 1. rész


Ha valamit tudnak a #REMINGTONLANY-ok, akkor az az, hogy hogyan kell stílusosan megjelenni egy bulin. Ragyogó, lágy esésű frizurák, makulátlan smink és a tökéletes outfit garantáltan elrabol minden tekintetet.




Szeptemberben meghirdetett #RemingtonStyleCab felhívásunkra jelentkezett Czina Boglárka, aki két barátnőjét szerette volna meglepni egy igazán csajos szombat esti programmal. „Versenytáncosként nagyon sokat foglalkozunk a hajunkkal, a Remington hajsütővas nélkül sehová nem indulunk el, és amikor láttam a felhívást, rögtön úgy éreztem, hogy ez egy tökéletes alkalom lenne arra, hogy összejöjjünk Laurával és Emesével, mert az utóbbi időben mindannyian nagyon elfoglaltak voltunk a rengeteg fellépés miatt. Végre lesz egy kis időnk magunkra, egymásra és végre kirúgjuk együtt a ház oldalát.:-)”

A Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes felkeresték a lányokat Bogi otthonában és gyönyörű frizurákat és sminkeket készítettek nekik, sőt Komáromy Csillu stylist segítségével személyre szabott szín-és stílustanácsadás mellett alkatelemzésben is részt vettek. Különböző praktikákkal látta el őket, hogy a hétköznapokban is felszínre tudják hozni a nagybetűs NŐT!


A színtípusuk meghatározását követően színkártyák segítségévél bővítették a “milyen színt hordj” és “mit hanyagolj” csoportokat. Csillu tippeket adott haj- és sminkszínekkel kapcsolatban is, aztán átbeszélték az aktuális és előremutató öltözködési trendeket. Tanácsokkal látta el őket abban, hogy alkatukhoz illeszkedve kinek mit és hogyan érdemes ezek közül hangsúlyoznia. Így együtt egy nagyon átfogó, de mégis könnyed csacsogós beszélgetésben volt részük a lányoknak és mindezek alapján segített Csillu összeállítani a party szetteket.


Evelyn egy extravagáns, de mégis elegáns frizurát képzelt el Boginak. Keratin Protect kúpvassal készített laza hullámokat, amiket francia fonatokkal dobott fel. Miután Rita meglátta Bogit a mélyen dekoltált csillogós felsőjében, és a fekete latex nacijában az asszimetrikusan oldalra fonott göndör hajával, sminkesként az első gondolata az volt, hogy csillogjon minden. Egy vékony tusvonalat húzott a szempillatövek mentén, és a szemhéj középső területére csillámport egyengetett el. A szikrázó tekintethez egy sötét lila rúzst választott.


Laura gyönyörű szőke haját hullámokkal és fejtetőn összefogott copffal tette különlegessé Evelyn. A természetes hatású göndör fürtökért, váltott irányban tekerte a hajat a Keratin Protect Intelligens hajsimítóra. Rita, Laura szőke loknis feltűnő hajához, bőr hatású forrónacijához, és szőrme mellényéhez valami olyasmi sminket képzelt el, amiben van egy kis csavar, ami nem hétköznapi. Laura magabiztos és szép fogszabályzós mosolyát ki akarta hangsúlyozni, ezért egy tűzpiros matt szájfényt választott, amit egy kis arany csillámporral dobott fel.


Evelyn kreppelt, és hajpántként fonott szőke hosszú hajat képzelt el Emesének, ami igazán extrém viselet. Rita úgy gondolta, jöhet még egy kis feltűnőség, hiszen aki úgy ül be a sminkes székbe, hogy nem a "kevesebb több" elvet osztja, az úgy álljon fel, hogy "wao"! Ezért a fehér szőrméhez egy vékony fehér tusvonalat húzott, az ajkakat erős pinkre festette, és csillámporral töltötte ki a teljes felületet.





Te is szeretnéd meglepni barátnőidet és saját magad egy fantasztikus szombat esti csajos programmal? Jelentkezz #RemingtonStyleCab felhívásunkra, és a Remington Beauty Team stylist, sminkes és fodrász szakemberei felkeresnek otthonodban, hogy legújabb KERATIN PROTECT hajformázó termékcsaládunk segítségével kihozzák megjelenésetekből a maximumot!

Remington Beauty Team:
Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo
Smink: Torkos Rita @torkosrita
Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu
Fotó: Rácmolnár Milán @milanracmolnar
Helyszín: 360Bar Budapest @360bar_budapest


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.