Navigation Menu

8 ok, amiért érdemes otthoni IPL szőrtelenítőt venni


Unod már, hogy drága szőrtelenítési kezelésekre jársz, túl fájdalmasnak találod az epilátor használatát, vagy gyakran megvágod magad a borotváddal? Összegyűjtöttük, hogy miért érdemes IPL villanófényes szőrtelenítésre váltanod.




Otthon, kényelmesen:
Nem kell kezelésekre járnod, időpontot egyeztetni, rohanni és szervezkedni, hogy odaérj, egyszerűen nem kell másokhoz alkalmazkodnod, a saját igényeidnek megfelelően alakítod a kezeléseket, kényelmesen, otthon.

Nem sok idő:
45 perc alatt az egész test szőrtelenítésével tudsz végezni. Ebbe benne van a teljes lábhossz, kar, hónalj, bikinivonal és az arc szőrtelenítése. Miután elérted a kívánt szőrtelenséget, már egyre ritkábban kell a fenntartó kezelést elvégezned. Gondolj bele, mennyi időd megy el most szőrtelenítéssel, akár borotvával szőrtelenítesz, akár kozmetikushoz jársz gyantáztatni, otthoni IPL kezelés esetén ennek töredékét fogod szőrtelenítéssel tölteni.

A szégyenlősök kedvence:
Ha eddig azért nem jártál kozmetikushoz, vagy nem mentél lézeres kezelésre, mert egyszerűen szégyenlős vagy, akkor az otthoni IPL szőrtelenítő egy igazi megváltás lehet. Saját magadnak végzed el a kezeléseket.

Hosszantartó hatás:
Végleges szőrtelenítés (sajnos még) nem létezik. Viszont addig is mennyivel jobb, ha nem naponta bajlódsz a borotvával, hetente az epilátorral vagy 3-4 hetente a gyantával, hanem élvezed a villanófény technológia előnyét és hónapokig elfelejtheted a szőrtelenítéssel járó macerát.

Nincsenek piros pöttyök:
A szőrtelenítés utáni szőrbenövés szinte mindenkit érint. Van, akinek nagyon gyakori, van, hogy csak alkalmanként, de a kis ádáz piros pöttyöknek sosem örülünk. Csúnya, gyulladt, nem is gyógyul valami gyorsan. Az IPL villanófényes eljárásnál viszont nem kell szőrbenövéstől tartanod, hiszen a kezelt szőrszál nem fog kinőni.

Könnyű használni:
Biztosan vágtad már meg magad a borotváddal, vagy otthon próbáltál gyantázni és minden ragacsos maradt utána, esetleg szőrtelenítés után vetted észre, hogy az epilátor 1-2 szőrszálat mégis meghagyott? Az IPL szőrtelenítőt gyerekjáték használni!

Biztonságos:
Nem csak egyszerű használni, de biztonságos is. Olvasd el figyelmesen a használati útmutatót, használd ennek megfelelően, így biztosan nem fogod magad megsérteni. Az otthoni használatra tervezett IPL készülékekkel ne aggódj, nem fogsz magadban kárt okozni.

Magabiztosságot ad:
Hirtelen programod támadt, nincs már időd a szőrtelenítésre előtte? Ezért is fogod imádni az IPL szőrtelenítőd. Folyamatos szőrmentes állapotot tudsz vele fenntartani, a sima és selymes láb pedig növeli az önbizalmat, jobban érzed magad tőle a bőrödben.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.