Navigation Menu

Nézd meg, hogyan bulizik egy #REMINGTONLANY! – 2. rész


Ha valamit tudnak a #REMINGTONLANY-ok, akkor az az, hogy hogyan kell stílusosan megjelenni egy bulin. Ragyogó, lágy esésű frizurák, makulátlan smink és a tökéletes outfit garantáltan elrabol minden tekintetet.




A tavaly szeptemberben meghirdetett #RemingtonStyleCab felhívásunk második nyertese Péter Judit volt, aki két barátnőjét, Brigit és Daniellát szerette volna meglepni egy különleges, csajos estével: „Ez a felhívás egy igazi Jolly Jokernek, hatalmas bulinak tűnt, mert valahol minden nő arra vágyik, hogy el legyen kényeztetve és kihozzák a szépet belőle.”

A Remington Beauty Team szakemberei, Lencsés Dóra fodrász, Torkos Rita sminkes felkeresték a lányokat Juci otthonában és gyönyörű frizurákat és sminkeket készítettek nekik, sőt Komáromy Csillu stylist segítségével személyre szabott szín-és stílustanácsadás mellett alkatelemzésben is részt vettek.


Juci tónusaihoz nagyon jól passzol a méregzöld, ezért Csillu egy csipkeblúzt választott neki, hozzá pedig színben hozzáillő méregzöld köves fülbevalót párosított. Ahhoz, hogy ez a szín jól érvényesüljön fekete nadrágot és cipőt javasolt Jucinak, de hogy ne legyen nagyon sötét az összhatás, egy barna kabátot adott fel rá.


Jucinak nagyon szép dús, vastag szálú haja van, amit a Curl & Straight Confidence hajformázóval hullámosított Dóri.  Nincsenek lépcsők, fokozatok vágva a hajába, így az oldalra tűzés segített a volumen építésben, hogy az est során rendezettek maradjanak a hullámok. A hosszabb tartás miatt tengeri sós spray-vel fújta be a haját hajsütés előtt, és két különböző erősségű hajlakkal fixálta, miután hagyta kihűlni a hullámokat. Így kapott természetesebb végeredményt és egy elegáns, de mégis vagány frizurát.


Juci egy olajzöld csipkés felsőt viselt, ezért a szemsminkjét is ebben a színvilágban készítette el Rita. A szőke hajához remekül passzolt a zöldnek egy igen sötét árnyalata, amit füstösre satírozott. Egy halvány barackos pirosítót tett az orcára, és ugyanilyen árnyalatú szájfénnyel koronázta a sminket.


Brigi körte alakját egy bordó alakkövető ruhával hangsúlyozta Csillu, amihez egy hosszan belógó nyakláncot stylingolt. Ezzel az apró trükkel a nyakrészt lehet szépen nyújtani és picit megtörte vele a ruha egybefüggő színét. A csillogó táskával pedig megkoronázta az egész outfitet.



Briginek hullámos haja van, így a saját adottságait használva készített Dóri loknis, kiengedett frizurát. A haj tövénél egyenesítette Brigi haját, hogy a haj hosszán lévő hullámok érvényesüljenek, és rendezettebb legyen, amit elöl egy gyöngyös csattal tűzött el az arcból. A haj hosszán különböző vastagságú tincseket változó irányba csúsztatott technikával sütötte be a Keratin Protect Intelligens hajsimítóval. Ezzel nagyon szép volument kaptunk.


Brigi kreol bőrére egy leheletnyi alapozót tett Rita, majd bronzosítóval és highlighterrel emelte ki az arca szépségét. A bordó színű ruhájához színben passzoló matt szemhéjpúdert választott, amit füstösre sminkelt, és a mozgó szemhéjra ugyanebből az árnyalatból egy gyönyörűen pigmentált selyemport dolgozott el. Az ajkakat egy nude árnyalatú enyhén fénylő rúzzsal festette ki.


Daniella vagányságához jól illik a kockás zakó+western öv kombó, ezért ezt választotta ki neki Csillu, ehhez pedig bőrszoknyát és egy fényes felsőt ajánlott. Az outfitet egy nagy és hangsúlyos fülbevalóval dobta fel, így a felső csillogása itt vissza tudott köszönni.


Dóri laza oldaltűzést készített Daniellának, hogy a look meghatározó eleme, a gyönyörű fülbevaló érvényesüljön. A vállig érő hajból egy izgalmas, aszimmetrikus frizurát kreált. A laza hullámokat Keratin Protect Intelligens hajsimítóval formázta, majd a hajtő tupírozása után az egyik oldalra tűzte, kihagyva tincseket a feltűzésből, amiket szintén a hajvasalóval hullámosított be. 


Daniella feltűzött hajához és metálos felsőjéhez egy klasszikus sminket készített Rita. A mozgó szemhéjra ezüstös selyemport tett, majd egy hangsúlyos tusvonalat húzott. Az ajkakat mélyvörösre festette, amihez egy nem túl erős pirosítót párosított.








#REMINGTONLANY-ok: @petijuci @csimabrigi @daniella.b_pole
Remington Beauty Team:
Haj: @remingtongetready I Lencsés Dóra @lencsesdora

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.