Navigation Menu

Pihe-puha bőr tavaszra bőrfeszesítő zabtejes fürdővel


Itt az ideje, hogy kényeztesd magad (és a bőröd) egy kellemes zabtejes fürdővel, hiszen nem csak testápolókkal tudod hidratálni és finom puhává varázsolni a bőröd. Lazíts egy nagyot, megmutatjuk hogyan tudod elkészíteni a zabtejes fürdőcsodát.




A megszokott napi rutin zuhany, vagy sima habfürdő helyett dönts az „én idő” mellett, igazán rád fér egy kis kényeztetés, ami feltölti a tested-lelked egyaránt. A téli időszak igazán meg tudja viselni a bőrt, ami ilyenkor szárazzá, irritálttá válik. A zabnak rengeteg szuper hatása van, többek között megnyugtatja az irritált, kipirosodott bőrt, tele van vitaminokkal, antioxidáns anyagokkal, esszenciális zsírsavakkal, ásványi anyagokkal, emellett kiváló hidratáló, táplálja is a száraz bőrt. Egyszóval egyszerre regenerál és táplál, igazi gyógyír a bőr számára.

Az összetevők között a tejpornak abban van szerepe, hogy tejsav tartalma lévén gyengéden eltávolítja a felesleges és elhalt bőrréteget, amitől érdesnek érzed a bőrödet, így ettől ismét selymesen sima lesz a bőröd.

A zabos fürdőtej elkészítése tényleg pofonegyszerű, nem kellenek hozzá különleges alapanyagok és ebből az adagból több fürdésre elegendő mennyiség fog elkészülni. Légmentes üvegbe tárold, így két-három hónapig eláll, egy fürdés alkalmával pedig elegendő két púpozott evőkanálnyit a vízhez adnod.


Hozzávalók: ½ csésze zabpehely, 1 csésze zsíros tejpor, ¼ csésze szódabikarbóna

A zabot őröld finommá (mák, kávé vagy gabonadarálóval, ami épp kéznél van), ezek után egyszerűen keverd össze a zabőrleményt a tejporral és a szódabikarbónával és tedd egy jól zárható üvegbe.

Ha szeretnéd tovább fokozni az eredményt, akkor fürdés előtt használd a REVEAL testkefét (a száraz fejjel), vagy fürdés közben alaposan radírozd át a bőröd vele. Így megszabadulsz a fakó, érdes, elhalt bőrrétegtől és élvezheted a pihe-puha egészséges bőr látványát.

Ha gyönyörű, sima, szőrtelen bőrre vágysz, akkor pedig próbáld ki az IPL8500 i-LIGHT Luxe tartós szőrtelenítőnket, melyhez most ajándékba egy exkluzív arckefét adunk. Részletek itt!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.