Navigation Menu

A TE TÖRTÉNETED – Komáromy Csillu


Komáromy Csillu vagyok, a Remington Beauty Team stylistja. Már gyerekkorom óta legjobban a divat érdekelt. Emlékszem, amikor anyukámat kértem meg, hogy segítsen megvarrni a Barbie-ruhákat, amiket terveztem.




Ehhez képest a divatszakma előtt tettem egy vargabetűt egy műegyetemi diploma megszerzésével! Ezután jött a divatiskola, aztán egyre jobban belecseppentem a szakma sűrűjébe, stylingoltam videóklipben, tévénél, modell portfólió és magazin fotózásokon, kezdetben asszisztensként, később önállóan. Végül megtaláltam, ami a legközelebb áll a szívemhez, ez pedig a personal styling.

Személyi stílustanácsadóként abban segítek, hogy megtaláld azt a pluszt, amit magadban keresel. Nincs egy göncöm, amit felvehetnék - ismerős igaz?! Az önazonos öltözködés magabiztossá tesz és segít elérni a céljaidat, amikért dolgozol. Mivel az első diplomám után nekem is egy hatalmas váltás és megújulás hozta meg az egyensúlyt, amit kerestem, nagyon átérzem ezeket a helyzeteket.


Mára volt szerencsém széles ügyfélkört kiépíteni. Velük vásárolok, átrendezem a gardróbjukat, színtanácsadást tartok, segítek felkészülni egy nagy utazásra, fontos eseményre, esküvőre. Imádom látni a változásokat, amiket együtt elindítunk.

Munkámból adódóan sok branddel kerülök kapcsolatba egy-egy felkérés kapcsán. Én mégis leginkább a hosszútávú együttműködésekben hiszek. Így vagyok a Remingtonnal…Mindig az ő termékeiket használtam a hajamra és amikor a márka felhívását megláttam, számomra nem is volt kérdés, hogy jelentkezzek-e Nagykövetüknek. Ennek már több, mint egy éve, azóta pedig a csapat a Remington Beauty Team stylistjának kért fel, amit óriási megtiszteltetésnek tartok és becsülök.



Ha te is szívesen jelentkeznél Remington Nagykövetnek, itt megteheted.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.