Navigation Menu

A TE TÖRTÉNETED – Szabó Evelyn


Sziasztok! Szabó Evelyn vagyok, 23 éves, a Remington Beauty Team fodrásza. Házas vagyok és van egy kétéves kislányom. Jelenleg fodrászként dolgozom Budapesten. Mióta az eszemet tudom, fodrász szerettem volna lenni. Mindig is érdekeltek a hajjal kapcsolatos dolgok, termékek.




Az érettségi után elmentem egy fodrász iskolába, majd gyakorlatra egy nívós szalonba, ahova később fel is vettek dolgozni. Az esküvőm után érkezett egy csoda, akit a szívem alatt hordtam. Nem hagytam abba a munkát a várandóság alatt sem, az utolsó napig dolgoztam. Nagyon szeretem a munkámat és egyáltalán nem éreztem tehernek.

Megszületett a kislányom és sajnos én is azok közé az anyukák közé tartoztam, akik bele estek a szülés utáni depresszióba. A pörgős élet után hirtelen minden megváltozott, amit én nehezen viseltem. Tudtam, hogy ebből a helyzetből ki kell jönnöm a baba miatt is, a férjem miatt is és magam miatt is...

Elkezdtem “hair tutorialokat” gyártani otthon telefonnal. Azért tűnt jó ötletnek, mert a kislányom mellett is tudtam csinálni úgy, hogy ő semmiben sem szenved hiányt, vele tudok lenni egész nap és egy-egy alvás között pedig tudom készíteni a videókat. Magam sem gondoltam, hogy az a kis követő tábor, ami akkor volt nekem Instagramon ennyire szeretni fogja. Mondanom sem kell, pár hónapon belül a követőim száma megduplázódott.


Ezt követően láttam egy hirdetést a Remington oldalán, ahol márkanagyköveteket kerestek. Egyből jelentkeztem, majd nem sokkal később felvették velem a kapcsolatot és megkaptam életem egyik legmegtisztelőbb munkáját, ha ezt lehet munkának nevezni egyáltalán, nekem ez a hobbim és annál szerintem nincs is jobb amikor valakinek a hobbija a munkája.

A cégtől azóta is nagyon sok profi terméket kapok, amiket tesztelni szoktam és videó formában bemutatom a követő táboromnak, akik nagy érdeklődéssel várják és bátran kérdeznek a termékekkel kapcsolatban, tippeket, tanácsokat is szívesen adok.

A Remington Beauty Team tagjaként több fotózáson is jártam már, amik nagyon jó hangulatban telnek. Sok embert ismertem meg és sok tapasztalatot szereztem.
Nagyon sok célom van a jövőre nézve, az álmaimat nem adom fel. Tudom azt, hogy ha kitartok akkor minden úgy és akkor fog történni ahogyan kell.

Remington Beauty Team:

Ha te is szívesen jelentkeznél Remington Nagykövetnek, itt megteheted.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.