Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @szabinea #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, rendkívüli lányt mutatunk be, akikkel egy fantasztikus napot töltöttünk el a festői szépségű Tihanyban. A lányok egy különleges fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás helyszíne a Tihanyi Hajós Egylet csodás kikötője volt, a lányok szépségéről pedig a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Szabina történetét!


Emmer Szabina online marketingesként és content creatorként tevékenykedik. A blogját 3 éve kezdte el, amikor az egészségi állapota sokszor ágyhoz kötötte. Kezdetekben divatról, szépségről, és glutén/laktóz/cukormentes receptekről írt, ám ez idővel bővült életmóddal, mozi kritikával/ajánlóval, érdekességekkel és különböző hírekkel. A blog átalakult női blogmagazinná, és mára havi több százezres aktív olvasói közönsége alakult ki.


 A Remington fotózáson Szabina drámai haját csak egy hasonlóan drámai ruhával lehetetett fokozni, ezért kapta ezt a hosszúujjú mélyvörös Sármán Nóra maxit. Csillu egy kicsit szeretett volna lazítani a drámaiságon, ebben kagylós hajtűk voltak segítségére. 




Rita a sminknél az arc árnyékolására fektette a hangsúlyt. Nude árnyalatokkal dolgozott, a szemhéjárnyalást is a barna különböző árnyalataival készítette. Szabinának gyönyörű hosszú, vastag szálú, dús haja van, ezért Evelyn Keratin Protect kúpvassal hullámosította, hogy a loknik a meleg és a párás levegő ellenére is tartósak maradjanak egész nap.




Szabina második romantikus szettjénél Varga Viktória új kollekciójának tűzpiros ruhájába bújt. Csillu hozzá bokrétacsokrot és kis színes köves láncot és gyűrűt párosított. Evelyn a dús loknikat kétfajta fonással szelídítette meg, külső parketta fonással és halszálka fonással kreált lenyűgöző frizurát Szabinának.



Szabina fesztiválos szettje egy visszafogottan elegáns fehér elől gombos ruha volt kis virágmintákkal. Csillu szerette volna Szabina gyönyörű, fonott haját előtérbe helyezni, ezért nem erősített rá jobban a stylingra. Rita egy tűzpiros rúzzsal és arany pelyhekkel koronázta meg az outfitet.



Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!


Remington Beauty Team:
Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo
Smink: Torkos Rita @torkosrita 
Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu
Fotó: Rácmolnár Milán @milanracmolnar  I  Baksa Gábor @gaborbaksa
Ruha: Sármán Nóra @norasarman I Varga Viktória @viktoriavargabudapest


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.