Navigation Menu

Variációk fesztivál frizurára 3. – Messy bun, a party királynője


Kezdetét vette a fesztivál szezon, és ha idén szeretnél egy igazán bomba frizurával tündökölni a koncerteken, van egy kitűnő ötletünk! A messy bun szuper trendi, kusza hajjal is gyönyörűen néz ki, ami egy fesztivál alatt különösen jól jön, hogy nem kell vigyáznod az elkészült remekműre. Egy színes kendővel pedig extra stílusosan mutat, biztosan te leszel a party királynője!




Felkészülés, vigyázz, start!

Jól fésüld ki a hajad, figyelj, hogy ne maradjon benne egyetlen gubanc sem, majd használj hővédő terméket és oszlasd el mindenhol a hajon, érdemes átfésülni utána ismét a hajat. Oszd szekciókra a hajad, 3 rész tökéletesen elég lesz, így egy tincs sem marad ki a formázásból.


Jöjjön a hajsütővas!

Válassz le egy keskeny tincset és tekerd fel a ProLuxe hajsütővasra.
A hajsütővas aranyszabálya, minél keskenyebb a tincs annál szorosabb lesz a hullám, minél nagyobb tincset akarsz egyszerre formázni, annál nagyobb hullámokat kapsz. Lapos, de ne túl vastag tincseket használj, amik elég szélesek, az ilyen tincsek jól szétterülnek a hajsütővason és szép, egyenletes hullámokat kapsz. 2-5 másodperc már elég lehet vékonyszálú haj esetében, de 12 másodpercnél tovább ne hagyd a hajad a hajsütővason. Miután végeztél az összes tinccsel, az ujjaiddal fésüld át őket, a hullámos tincsek elképesztő volument fognak adni a kontyodnak.


Kontykészítés, indul!

Magasan a fejtetődön fogd össze egy copfba a hajad, majd kezdd el feltekerni a copfodat, ahogy azt egy normál konty esetében tennéd, a végeit pedig ne dugd a konty alá, úgy tűzd le, hogy kiálljanak. Ha még úgy érzed, hogy túl rendezett az egész, húzz ki pár szálat a kontyból és akár a copfodból is, az arcodhoz közel.


Végezetül pedig válaszd ki a (ruhádhoz passzoló) legszínesebb kendődet, és fogd össze vele a hajad.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.