Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @pasztoredina_ #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, rendkívüli lányt mutatunk be, akikkel egy fantasztikus napot töltöttünk el a festői szépségű Tihanyban. A lányok egy különleges fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás helyszíne a Tihanyi Hajós Egylet csodás kikötője volt, a lányok szépségéről pedig a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Edina történetét!




Pásztor Edina négy éve szerkeszti saját blogját, mely kezdetben a magyar divattervezőkre és a hazai divatra épült, ám a személyisége fejlődésével párhuzamosan bővült az érdeklődési köre, az átalakulást pedig a blog is lekövette. Az elmúlt éveknek köszönhetően a divat mellett fontossá vált számára az egészséges életmód, a sport, a táplálkozás és a lelki harmónia megteremtése, hiszen egy ember akkor lehet egységben, ha a külső és a belső összhang megfelelően működik. A mai világban kevés időt szánunk magunkra, ezért célul tűzte ki, hogy segítsen az embereknek visszatalálni önmagukhoz, utat mutatni a napi rutinok kialakításában a lehetőségek megvilágításával.




A Remington fotózáson Edina a szőke Arielt testesítette meg, aki a magyar tengerünk habjaiban mártózott meg, ebben a gyönyörű Merö Péter ruhában. Edina hátát a mélyen belógó lánccal hangsúlyozta Csillu, több ehhez már nem is kellett.


Rita 3 D-s szemhéjárnyalást készített Edinának föld színekből. Gyönyörű, hosszú, természetes szempilláit spirállal megfestette, ezzel megkoronázva a szemsminket. Vállig érő, ragyogó szőke haját Evelyn Curl& Straight Confidence hajformázóval lazán hullámosította, majd halszálka fonással tette különlegessé a frizurát.


Edina második outfitje egy nagyon trendi rojtos miniruha volt. Itt egy kicsit elegánsabbra sikerült az összhatás, szerettük volna, ha egy ilyen style is becsúszik a többi mellé. Az ujjatlan ruha jól hangsúlyozza Edina karját, a rojtok pedig hajnalig tartó táncra hívogatnak.




Edina fesztiválos szettjénél egy hozzá színben jól harmonizáló mélyen dekoltált harangujjú gyöngyös ruhát választott Csillu. Nagyon bohó, nagyon 2019 és nagyon nőies. Mi kell még?!




A fesztiválos hangulatot a flitteres ruhához igazítva arany pelyheket alkalmazva alakította ki Rita. A szemhéj külső részére ragasztott arany fóliát, így hozva összhangba a megjelenést. Evelyn pedig egy féloldalas, laza fonattal dobta fel Edina lágyan hullámos frizuráját.




Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Remington Beauty Team:
Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo
Smink: Torkos Rita @torkosrita 
Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu
Fotó: Rácmolnár Milán @milanracmolnar  I  Baksa Gábor @gaborbaksa
Ruha: Merö Péter @petermeroe
Helyszín: Tihanyi Hajós Egylet  I  Plage18 @plage18tihany



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.