Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @rak.dominika #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, rendkívüli lányt mutatunk be, akikkel egy fantasztikus napot töltöttünk el a festői szépségű Tihanyban. A lányok egy különleges fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás helyszíne a Tihanyi Hajós Egylet csodás kikötője volt, a lányok szépségéről pedig a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Dominika történetét!




Rák Dominika Divat és Stílus tervező szakon végzett, majd a Werk Akadémián mesterstylistként. Lassan öt éve vezeti főleg divattal foglalkozó blogját. Mivel korábban modellkedett, nagyon megszerette a divatfotók világát, ezért kezdte el a divatfotók stílusát a street style-lal keverni és különös nézőpontú képeken keresztül bemutatni kedvenc összeállításait blogján.




Dominika szereti a basic outfiteket különleges kiegészítőkkel és helyszínekkel egyedivé varázsolni. Csillu ezért Dominika laza loknijaihoz na meg a vízparthoz napsárga ruhát választott, aminek minden részlete ízig-vérig nőies. Rétegelt nyakláncokkal és megkötős szandállal turbózta fel az összképet.




Dominika első, romantikus nude sminkjénél Rita arra törekedett, hogy a bőrfelszín hamvas és üde legyen. A szemöldököt picit borzosra fésülte, ami szintén a természetességet sugározza. Dominikának félhosszú, sok és vastagszálú haja van, ami remekül tartotta egész fotózás során a hullámokat, melyeket Evelyn Curl & Straight Confidence hajformázóval készített.




Dominika második szettjénél Sármán Nóra toll motívumos tüllruhájához egy tollas hajdíszt stylingoltunk, melynek színe visszaköszönt a selyem alsóruha színében. Merész, de elegáns!




Dominika fesztiválos outfitjénél Csillu szeretett volna valami nagyon extrát dobni. „Dominika szereti cifrázni a hétköznapi szettjeit is, ezért most tőlem egy kifejezetten őrült fesztiválarc összeállítást kapott. A flitteres szárnyhoz kerek napszemcsit és basicebb topot és shortot kapott. Hmm vajon a bőrnadrág és a basic szavakat használhatom egy mondaton belül?! :-) Mindenesetre imádtam!”


Dominika fesztivál frizurája is különlegesre sikerült, Evelyn fonással és mini kontyokkal dobta fel a lágyan hullámosított hajat.


Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!


Remington Beauty Team:
Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo
Smink: Torkos Rita @torkosrita 
Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu
Fotó: Rácmolnár Milán @milanracmolnar  I Baksa Gábor @gaborbaksa
Ruha: Sármán Nóra @norasarman


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.