Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @dorikelemen #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, rendkívüli lányt mutatunk be, akikkel egy fantasztikus napot töltöttünk el a festői szépségű Tihanyban. A lányok egy különleges fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás helyszíne a Tihanyi Hajós Egylet csodás kikötője volt, a lányok szépségéről pedig a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Dóri történetét!




Kelemen Dóra 22 éves, jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tanul. Utolsó éves gimnazista volt, mikor eldöntötte, hogy a diplomáciai pályát választja, eltökélt célja, hogy segíteni tudjon másokon és érvényesíthesse az alapvető emberi jogokat, ahol csak tudja. Két évet élt Portugáliában, ahol két, emberi jogi szervezetnél is dolgozott. Céltudatosan halad álmai megvalósítása felé, de emellett hobbijáról sem mondott le, 15 éves kora óta modellkedik. Hisz abban, hogy hatalmas személyiségformáló ereje van annak, ha olyan hobbit, illetve foglalkozást választunk, amiben kiteljesedhetünk és örömünket leljük.




Dóri gyönyörű, légies megjelenéséhez, szőke fürtjeihez egy meseszép Merö Péter ruhát választott Csillu, mely a Balaton színeit idézi. A fáradtabb kékes árnyalatok jól harmonizáltak Dóri színtípusához. Ragyogó kék szemeit egy nagyon halvány 3 D-s árnyalással emelte ki Rita, barna színnel picit körbe satírozva. Az ajkakra egy nude árnyalatot választott, és leheletnyi pirosítót használt.


Evelyn Curl &Straight Confidence hajformázóval hullámosította Dóri fürtjeit majd vízesés fonással emelte ki lágy vonásait. A fonatot apró virágokkal dobta fel.


Dóri második romantikus szettjének egy almazöld rétegelt maxiruhát választott Csillu, szintén Merö Péter kollekciójából. Nagyon üde színfoltja lett így a partnak, mint egy tündér.


Dóri fesztiválos lookja volt Csillu titkos favoritja. A csipkés bralette lágy nőiességét a maszkulin kalap és weszkó egyenlítette ki. „Szeretem a mintákat mintákkal halmozni, ezt tettem az ékszerekkel is, így igazi kánaán lett a végeredmény.” 


Rita a szetthez passzoló sminket készített és aranypehellyel dobta fel a megjelenést. A járomcsont azon területeire, amiket a napszemüveg nem takart, aranypelyhet applikált. Evelyn lazított Dóri fürtjein, így laza, természetes, tengerparti hullámokat kapott.


Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!


Remington Beauty Team:
Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo
Smink: Torkos Rita @torkosrita 
Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu
Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa  I  Rácmolnár Milán @milanracmolnar
Ruha: Merö Péter @petermeroe


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.