Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @bbcynthi #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, rendkívüli lányt mutatunk be, akikkel egy fantasztikus napot töltöttünk el a festői szépségű Tihanyban. A lányok egy különleges fotózás keretén belül árulták el nekünk hajápolási, hajformázási praktikáikat. A fotózás helyszíne a Tihanyi Hajós Egylet csodás kikötője volt, a lányok szépségéről pedig a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Cynthia történetét!




Biro Barbara Cynthia 25 éves, idén diplomázott a Pázmány Péter Katolikus Egyetem anglisztika szakán. A hétköznapokban angol tanárként és fordítóként dolgozik, illetve 16 éves kora óta modellkedik. Tavaly nyáron a Miss Health & Beauty 2018 címet nyerte el, valamint a Miss Balaton versenyen II. udvarhölgyként végzett. Az elmúlt egy év így sok változást és rengeteg fantasztikus lehetőséget hozott az életébe.


Csillu a fotósorozat első, romantikus szettjénél a törékeny, gyönyörű Cynthiből igazi, mezítlábas Marie Antoinettet teremtett. Nagyon bohó, mégis hiperelegáns a Sármán Nóra gyöngytop és a fodros szoknya kettőse. Rita a sminknél a puhaságra törekedett, a légiesség megjelenítése volt a célja.


Cynthinek vékony szálú haja van és könnyen kirúgja a hullámokat ezért Evelyn Keratin Protect kúpvasat használt a VS hullámok elkészítéséhez és alátupírozta a loknikat, így nem kellett attól tartanunk, hogy lelapul, esetleg kiegyenesedik Cynthi haja.




Cynthi fesztiválos szettje egy horgolt maxiruha volt saruval, amit Csillu rojtos szélű karikafülbevalóval kombózott. A horgolás nagyon jól illett Cynthi szép barna bőréhez, ahogy a ruha fazonja is, hiszen kiemelte bomba formáját.


Rita a sminkben a fesztiválos hangulatot egy az orrnyereg és a szemöldök vonal felett ívelt V formájú aranypelyhes applikációval jelenítette meg, Evelyn pedig lazított Cynthi fürtjein, így laza, természetes, tengerparti hullámokat kapott.


Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!




Remington Beauty Team:
Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo
Smink: Torkos Rita @torkosrita 
Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu
Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa
Ruha: Sármán Nóra @norasarman

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.