Navigation Menu

Szupertrendi hullámok, nem csak hosszú hajhoz


Idén hatalmas népszerűségnek örvend a vállig érő hajhossz, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a gyönyörű hullámokról, sőt! A laza, könnyed hullámok gyönyörűen mutatnak rövidebb hajhossz esetében is, mutatjuk mikre figyelj, hogy tökéletes legyen a frizurád!




Előkészület:

Az első lépés mindig a haj felkészítése a formázásra legyen. Használj hővédő terméket és készítsd el a választékot. Oszlasd el a hővédőt a hajadon, alaposan fésüld át és határozd meg a választékod helyét (közép, oldal). Oszd fel pár területre a hajad, a felső részeket pedig tűzd a fejtetődre. Érdemes az alsó tincsekkel kezdeni a hajformázást, így egyetlen tincs sem marad ki.

Formázás:

PROluxe Midnight kúpvassal könnyedén tudod formázni ezt a hajhosszt is, kellően nagy és laza csigákat készíthetsz vele.
Kapcsold be és kezdd el göndöríteni a hajad a fejed jobb oldalán kezdve, a kúpvasat fejjel lefelé tartva. Haladj körbe tincsenként, lentről felfelé. Széles tincseket csavarj rá (de ne legyen túl vastag a tincs), a hajad közepétől egészen a végéig, a hajad felső harmadát már ne tekerd rá. 6-8 másodpercig hagyd rajta a tincseket és egyből fésüld át az ujjaiddal, akár egy kicsit kis is nyújthatod, hogy lazák legyenek a loknik.


A többi tincs esetében is ismételd meg a fenti lépéseket, figyelj arra, hogy ne maradjon ki egyetlen rész sem, így szebb lesz az összhatás. Minél szélesebb és laposabb tincseket tekersz a kúpvasra, a csigák annál lazábbak és természetesebbek lesznek.
Közvetlen az arcodat keretező tincseknél figyelj arra, hogy a kúpvasra kifelé tekerd a tincseket, illetve a fejtetőnél függőleges helyett vízszintesen elválasztott tincseket csinálj inkább, ez megemeli a hajtövet és dúsabb hatást ad a frizurádnak.


Fixálás:

Miután végeztél az összes tinccsel, az ujjaiddal alaposan válaszd szét őket, majd fújd be fény vagy textúráló spray-vel, dolgozd be a hajadba és 1-2 percig hagyd száradni. Száradás előtt még igazítsd meg a tincseket és már készen is vagy.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.