Navigation Menu

Variációk fesztivál frizurára 2. – Hajfonat színes egyéniségeknek


Végre itt a fesztivál szezon, amikor kellően kiélheted magad és olyan ruhákat, frizurákat hordhatsz, amivel igazán ki tudod fejezni a személyiséged! A fesztiválok elengedhetetlen trendi eleme lett a hajszínező, ezen belül is a pasztell árnyalatok dominálnak, amit már akár könnyedén kimosható hajszínezőkkel is bevállalhatsz. Ha szereted a feltűnést és nem félsz megmutatni magad, ezzel a frizurával biztosan nem maradsz észrevétlen!




Ha eltervezted, hogy színes hajad lesz a fesztiválon, akkor először fesd be a hajszínezővel, majd alaposan szárítsd meg a hajad Advanced Colour Protect hajszárítóval, hogy tartós, ragyogó fénye legyen a frizurádnak.




Középválasztékkal válaszd teljesen két részre a hajad, majd vedd elő a hajgumikat a következő lépéshez. Érdemes átlátszó, vagy a hajad színével megegyező, apró hajgumikat használnod. Kis tincsenként oldalról fogd össze copfokba a hajadat, az előző copfot mindig a következőhöz fogva egészen a tarkódig, majd magán a copfodon 3-4 centinként szintén fogd össze hajgumival, egészen a hajvégekig.




Ezt ismételd meg a másik oldalon is, próbálj arra figyelni, hogy egyforma helyeken fogd össze hajgumival a hajad, így szimmetrikus lesz a végeredmény. Miután összefogtad a hajad, óvatosan (de alaposan!) húzkodd ki minden részénél a copfot, így sokkal dúsabb és látványosabb lesz az elkészült frizurád.




A csillámok a hajtőben tavaly indultak hódító útjukra, idén sem maradhat el a szenzációs fesztivál frizurák közül! A csillámok ennél a frizuránál igazán jól tudnak érvényesülni az oldalt összefogott hajnak köszönhetően, garantált lesz a látványos megjelenésed!


A csillámokat közvetlen a középválasztékhoz, a hajtőhöz vidd fel. Számtalan formában beszerezheted őket, csillámlakk, vagy akár gél állagban is és nem kell visszafogni magad, minél több a csillám, annál jobb!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.