Navigation Menu

Tökéletes frizura minden alkalomra - csak egy hajsimító kell hozzá


Olyan frizurát keresel, amit könnyedén el tudsz készíteni, jól mutat és minden alkalomra tökéletes? A szépen elkészített, magasan felfogott lófarok biztosan megállja a helyét, legyen szó munkahelyi környezetről, buliról vagy különleges eseményről, egyszerű és mégis látványos. Hatalmas pozitívuma, hogy egyáltalán nem sok idő elkészíteni, akkor miért elégednél meg egy sima lófarokkal?


Hogyan készítsd el?

Oszd fel pár részre a hajad, hogy fokozatosan minden tincsen át tudj menni a PROluxe Midnight hajsimítóval. Fogd fel a hajad egy csipesszel, majd lentről kezdd el tincsenként kivasalni a hajad, mindig egy újabb réteget leengedve. 



A hajad egyenesítését a hajtöveknél kezdd, és lassan húzd végig a hajadon, egészen a hajvégekig. Ha a fejtetőn lévő tincsek tövét felfele húzva kezded egyenesíteni, akkor megemeled a hajtöveket és ezzel dúsabb hatású lesz a végeredmény, amellett, hogy tükörsima marad a hajad.




Miután végeztél a hajvasalással jöhet a lófarok elkészítése. Magasan a fejtetődön fogd össze a hajadat egy hajgumi segítségével. Ezután jöhet az apró trükk, rejtsd el a hajgumit! Egy vékony tincset tekerj körbe a hajgumidon és tűzd le hullámcsattal a tincs végét közvetlen a copf alatt, így nem lesz látható.




Végül a kiálló hajszálakat simítsd le egy kis hajlakkal a tökéletes végeredmény érdekében.
Még a hajsimító bevetése előtt ajánlott hővédőt használni, nem csak megvéded vele a hajad, de az eredmény is tartósabb lesz!


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.