Navigation Menu

Mindent tudó szőrtelenítő készlet férfiaknak


Ha multifunkciós megoldást keresel az egész test szőrtelenítésére: arc, szakáll, haj és testszőrzet vágására és igazítására, akkor a Remington Graphite Series G5 komplett szőrtelenítő készletet neked találták ki. Praktikussága miatt tökéletes ajándék férfiaknak, hiszen valamely funkcióját (ha nem mindet) biztosan tudja és fogja használni a megajándékozott, nem fogsz mellélőni vele.




Ha a fürdőszobában kezd káosszá változni a terep a különböző szőrzetvágó készülékek miatt, itt az ideje egy szőrzetvágóra bízni minden feladatot, ami aztán tényleg mindent tud. A cserélhető tartozékfejekkel tudsz hajat vagy szakállat vágni, lineáris fejjel az orr-, fülszőrzetet tudod igazítani, a precíziós vágófej és a mini borotva fej magáért beszél, jár hozzá testszőrzet igazító fej és fésű, illetve több vezetőfésű, ami akár állítható is. A multifunkciós termékek korát éljük, ahol egy termékkel már nem csak egy feladatot tudsz elvégezni, hanem több mindenre is használhatod.




A különböző fejekkel több stílust is kialakíthatsz, a borotvált hatástól kezdve a rövid, vagy 3 napos borostáig, precíziós igazításra, kontúrok kialakítására, rövid vagy hosszú szakáll formázására is lehetőséged van. Emellett persze a haj igazítása sem fog gondot okozni az arc közelében, a hajvágás, testszőrzet igazítás és vágás is elvégezhető az extra fejekkel.




A nevében is feltűnő grafit bevonatnak köszönhetően a vágófej jobban csúszik, kellemes érzetű a bőrnek, az önélező vágókések pedig mindig készen állnak az alapos borotválásra, így a készülékkel könnyedén tudsz formázni. A tartozék fejek vízállóak, így használat után csak öblítsd el őket és mehetnek is a praktikus hordtáskába.




Nem tudsz leküzdhetetlen kihívást állítani a Graphite G5 elé, ha szőrtelenítésről van szó, legyen szó hajvágásról, a test szőrtelenítéséről vagy szakáll igazításról, a kontroll a Te kezedben van – egyetlen készülék segítségével.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.