Navigation Menu

A hajszárítás aranyszabályai


Nem titok, egy szép frizura a hajszárításnál kezdődik és akár ott is fejeződik be, hiszen már egy hajszárítóval is szuper frizurákat el tudsz készíteni. Te is imádod, amikor a hajad napokig selymesen sima és tartja az alakját fodrász után? A hajszárítás aranyszabályait betartva és egy kis gyakorlással tökéletes és legfőképpen tartós frizurát varázsolhatsz magadnak a hajszárítód segítségével. Tudjuk, több időbe telik, mint csak simán átfújni a hajad meleg levegővel, viszont az eredmény megéri a gyakorlást és a pár plusz percet.




Előkészületek
Hajmosás után csavard törölközőbe a hajad és alaposan itasd fel a vizet. Egyszerűen nyomkodd át a törölközővel, sose dörzsöld, mert a nedves hajszálak sérülékenyek. Hajszárítás előtt a törölközőszáraz hajadon használj egy kis hővédőt és oszlasd el, a hővédő feladata megvédeni a hajad a formázás során használt hőtől.

Hajszárítás
Lesd el hogyan szárítja a fodrász a hajad! Először egy kicsit száríts csak a hajadon (kb. 60-70% szárazra), majd kapj elő egy körkefét és tincsenként haladva szárítsd meg teljesen szárazra a hajad. Tudjuk, több idő, viszont az eredmény gyönyörű, fényes és tartós lesz, megéri a fáradtságot. Nem elhanyagolható tény, hogy a profik az ionos hajszárítókra esküsznek, ezzel a haj extra fényes, gubancmentes lesz és sokkal könnyebben is kezelhető.

1 hajszárító 3 stílus
A Remington Curl & Straight Confidence hajszárító 3 cserélhető fejének segítségével mindenkor magabiztosan végezheted a tökéletes megjelenés kialakítását:


Laza, ruganyos, hullámos loknik: az egyedi hullámosító fejjel könnyedén tudsz ruganyos, laza hullámokat készíteni. A 45 mm-es hajformázó kefe tökéletesen illeszkedik a hullámosító fejhez, csak csavarj fel egy tincset a kefére és tartsd a fejhez, a hullámos loknik kialakítása így gyerekjáték. Profi tipp: a végén hideg levegővel fújd át a tincseket a szuper fixáláshoz.


Tükörsima haj: ha odáig vagy a lágy, sima hajért, akkor használd a keskeny szűkítő fejet a hajformázáshoz. Egyszerűen a körkefe segítségével feszítsd egyenesre a hajtincset, miközben a szűkítő fejjel követed a körkefét, ismételd ezt addig, amíg a tincs teljesen meg nem szárad. Az eredmény fényes és szupertartós egyenes haj.




Természetes hullámok: a természetes göndör, laza hullámok kialakításához hajszárításnál hajolj előre és tedd fel a diffúzor fejet a hajszárítódra. Ezzel meg tudod emelni a tincseket, így szárítás közben is megőrzik a göndörségüket és nem esnek szét a loknik.



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.