Navigation Menu

Valentin-napi lélegzetelállító frizura, nem csak hosszú hajra


Már fejben készülsz a Valentin-napra, de még nem döntötted el mit kezdj a hajaddal? Ezzel a göndör frizurával garantált a hódítás és rövid hajnál is pont olyan dögös és szexi, mint hosszú haj esetében, ráadásul mindössze egy kúpvasra lesz szükséged az elkészítéséhez. Egyszerűen csak kövesd lépésről- lépésre az elkészítését és zsebeld be a bókokat később.




Első lépés:
Alaposan fésülködj meg, majd használj hővédő terméket és ismét fésüld át, így jobban eloszlik a hajadon.  Ezek után oszd 3-4 részre a hajad, így biztosan egyetlen tincs sem marad ki a formázásból.




Második lépés:
Hajtípus függő, de általánosságban elmondható, hogy elég, ha 185°C-ra állítod a PROluxe Midnight kúpvas hőmérsékletét. Válassz le egy vékony tincset és szorosan tekerd fel a kúpvasra. Ne feledd, minél keskenyebb a tincs annál feszesebb lesz a hullám, minél vastagabb tincset formázol, annál nagyobb és lazább hullámokat kapsz.




Harmadik lépés:
Szorosan tekerd fel a tincseket úgy, hogy jól szétterüljenek a kúpvason, így szép egyenletes loknikat kapsz. 2-5 másodperc tincsenként már elég lehet vékonyszálú haj esetében, de 12 másodpercnél tovább ne hagyd a hajad a kúpvason.




Negyedik lépés:
Amikor leengedted a tincset a kúpvasról egy kis ideig még tartsd a tenyeredben és hagyd így kihűlni, ne engedd, hogy kilógja magát, akkor sokkal tovább fogja tartani a szép alakját.




Ötödik lépés:
Az ujjaiddal fuss át a loknikon és rendezd őket, majd egy kis hajlakkal fixáld az eredményt a tartósság érdekében.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.