Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @doribalazs #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, különleges lányt mutatunk be, akiket meghívtunk egy kis időutazásra, melynek során elrepítettük őket az 1950-es évekbe. A lányok egy nagyon elegáns, nőies, kifinomult fotózáson vettek részt, amit még maga Audrey is megirigyelne. A fotózás helyszínéül Budapest egyik legújabb hotelét, a díszes tapétákkal és arany képkeretekkel klasszikus eleganciát sugárzó Mystery Hotelt választottuk. A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Dóri történetét!




Balázs Dóri a Head over heels blog fashion és beauty bloggere, YouTube csatornáján ezen témák mellett utazós vlogjai is megjelennek. Nagyon szeret fotózni, videózni, blogposztokat írni és minél kreatívabban elkészíteni a tartalmait. „A Remington Nagykövet cím hatalmas elismerés számomra, hiszen a kezdetektől Remington termékekkel formázom a hajamat, most pedig én lehetek az egyik, aki képviselheti a márkát. A fotózás örök élmény marad, nagyon tetszik a végeredmény, hogy egy másik oldalamat is megmutathatom a képek által.”






Dóri igazi díva, nagyon jól tudja viselni az extra nőies kiegészítőket, mint a fejdísz, vagy a szőrme kepp, ezért az ő szettjeihez sok csillogó ékszert választottunk.  Gyönyörű, hosszú, dús haját PROluxe Midnight hajsimító segítségével hullámosítottuk, tupíroztuk, hogy még nagyobb volument kapjunk, majd oldalra fésültük, hogy jobban kiemeljük finom vonásait. Dóri sminkjénél a tusvonalon és a vörös rúzson volt a hangsúly.





Dóri második szettjénél a kék alkalmi ruhát egy különleges fejdísszel tettük még nőiesebbé. Csodás fürtjeit ismét tupíroztuk, majd csatokkal oldalra tűztük. Sminkjénél a tusvonalat kiegészítettük egy 3D-s szemhéjárnyalással, a vörös rúzst pedig egy picit sötétebb, melegebb árnyalatra cseréltük.

Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Remington Beauty Team:
Koncepció és styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu
Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo
Smink: Torkos Rita @torkosrita
Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa
Helyszín: Mystery Hotel Budapest @mysteryhotelbudapest

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.