Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @orsirita #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, különleges lányt mutatunk be, akiket meghívtunk egy kis időutazásra, melynek során elrepítettük őket az 1950-es évekbe. A lányok egy nagyon elegáns, nőies, kifinomult fotózáson vettek részt, amit még maga Audrey is megirigyelne. A fotózás helyszínéül Budapest egyik legújabb hotelét, a díszes tapétákkal és arany képkeretekkel klasszikus eleganciát sugárzó Mystery Hotelt választottuk. A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Rita történetét!




Őrsi Rita az SZTE Állam - és Jogtudományi Karán végezett munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatás alapszakon. Jelenleg HR-esként dolgozik a „napfény városában”, Szegeden. A munkája mellett hatalmas szenvedélye a fotózás, kreatív képek készítése, csinosítgatása. Instagram profilját egy személyes blogként működteti. Nagyon szeret új termékeket kipróbálni, azokról megírni őszinte véleményét és igyekszik minél egyedibb, minőségibb képeket gyártani a posztokhoz.
Mivel mindennapi rutinjához hozzátartozik a hajformázás, így hatalmas boldogsággal töltötte el, mikor megtudta, hogy Remington lánynak választottuk és kipróbálhatja a legújabb készülékeinket.



Ritának nagyon jól állnak a semlegesebb és földszínek, ezért mindkét szettjénél ilyet stylingoltunk neki. Sárgás bőrtónusához annyira illeszkedett a szürkészöld ruha, hogy olyan volt, mint egy mesebeli tündér. Ritának gyönyörű, hosszú, dús haja van, semmiképp nem szerettük volna eldugni, ezért Curl & Straight Confidence hajformázó segítségével csodás hullámokat kreáltunk a hajába, majd egy ruhájához passzoló hajdísszel oldalra tűztük. Sminkjénél a szemhéjon matt nude színű szemhéjpúdert dolgoztunk el, így a fókusz a szempillákra esett. A szem külső sarkába tincses pillákat ragasztottunk és egy kis legyező formájú ecsettel festettük meg a szempillák tövét, hogy egységes legyen. Egy szatén fényű halvány mályva szájfényt választottunk az ajkak kifestésére.






Rita második szettjénél a ballonkabát, a kockás nadrág és garbó hármasa keltette életre a korszakot. Haját középen elválasztottuk és lazán két oldalra tűztük. Bár ez egy lezserebb outfit volt, mégis ráerősítettünk erre a no-makeup sminkre. A szemhéjon egy árnyalattal sötétebb barnát használtunk és a szájfény helyett egy krémes állagú világos rúzst választottunk.


Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Remington Beauty Team:
Koncepció és styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu
Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo
Smink: Torkos Rita @torkosrita
Fotó: Rácmolnár Milán @milanracmolnar
Helyszín: Mystery Hotel Budapest @mysteryhotelbudapest


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.