Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @balogheleni #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, fantasztikus lányt mutatunk be, akiket meghívtunk egy kis időutazásra, melynek során elrepítettük őket az 1950-es évekbe. A lányok egy nagyon elegáns, nőies, kifinomult fotózáson vettek részt, amit még maga Audrey is megirigyelne. A fotózás helyszínéül Budapest egyik legújabb hotelét, a díszes tapétákkal és arany képkeretekkel klasszikus eleganciát sugárzó Mystery Hotelt választottuk. A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Eleni történetét!




Balogh Eleni 20 éves, idén kezdte a tanulmányait a Budapesti Gazdasági Egyetem kereskedelem és marketing szakán. Különleges, görög eredetű nevét nagypapája származása miatt kapta. Már 7 éve modellkedik, ezt tekinti a munkájának a hobbijának és a szenvedélyének is. Az Instagram közösségi oldalon már régóta betekintést nyerhetünk a mindennapjaiba, de most, hogy ő lett Miss Balaton, felpörögtek az események körülötte és az egész ország megismerhette a nevét.






Eleni első szettje nagy kedvencünk. Nagyon vagány ez a matchy-matchy kosztüm, ami egyben teljesen hozza a kornak megfelelő hangulatot a fehér harisnyával. Imádtuk! Eleni kócos frizuráját Brigitte Bardot inspirálta. Először PROluxe Midnight hajsimítóval nagy loknikat, volument kreáltunk, majd tupíroztuk, feltűztük tincseit. A sminkjénél a szemhéjon a mélyítőív vonalán belül irizáló, türkiz-grafit szemhéjpúdert választottunk, amit körsatír jelleggel az alsó szempillatöveknél is eldolgoztunk. A zakó színével megegyező szájceruzát használtunk, amit egy málnás árnyalatú rúzzsal töltöttünk ki.






Eleni második szettje láttán mindenkinek magától értetődő lehet, ki alapján inspirálódtunk, természetesen Audrey Hepburn maga. Imádtuk a Breakfast at Tiffany’s filmet és igaz, Eleni szőke, de remekül megvalósította a karaktert a kesztyűvel és a különleges ékszerekkel. Eleni feltűzött frizuráját egy hajfánk segítségével készítettük el, a frufru részt kicsit megemeltük és egy fejdísszel tettük még elegánsabbá, nőiesebbé a megjelenését. Eleni sminkje kiemelte üde arcbőrét: bronzos arckontúrozás, tűzpiros ajkak egy kis szájfénnyel és az elmaradhatatlan fekete tusvonal.

Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Remington Beauty Team:
Koncepció és styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu
Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo
Smink: Torkos Rita @torkosrita
Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa
Helyszín: Mystery Hotel Budapest @mysteryhotelbudapest

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.