Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @kittibrg #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, különleges lányt mutatunk be, akiket meghívtunk egy kis időutazásra, melynek során elrepítettük őket az 1950-es évekbe. A lányok egy nagyon elegáns, nőies, kifinomult fotózáson vettek részt, amit még maga Audrey is megirigyelne. A fotózás helyszínéül Budapest egyik legújabb hotelét, a díszes tapétákkal és arany képkeretekkel klasszikus eleganciát sugárzó Mystery Hotelt választottuk. A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Kitti történetét!




Berger Kitti közgazdászként végzett, jelenleg vezetői asszisztensként dolgozik egy sportfejlesztéssel foglalkozó cégnél. A divat és a modellkedés világa mindig is foglalkoztatta, 2018-ban részt vett a Miss World Hungary versenyen, ahol a Top 17-be került, 2017-ben pedig a Miss Great Hungarian Beauty címet nyerte el. „Szívesen veszem a kihívásokat, mindig próbálok új dolgok felé nyitni, aminek részeként van szerencsém képviselni a Remington márkát.”






Kitti egy nagyon vagány lány, ezért hozzá jól illenek az extrább darabok, mint ez a mustársárga organzaruha, mely a nyakát fodrokkal borította. Kapott hozzá egy gyöngytáskát, ami még inkább emelte ezt a vagányságot. Kitti ragyogó, hosszú hajába Curl & Straight Confidence hajformázóval készítettünk loknikat, felül felfogtuk, fejtetőn tupíroztuk tincseit, elől a frufru résznél pedig az egyik oldalról a másik oldalra tűztük a haját, felidézve az 50-es évek stílusát. Sminkjénél erősebben nyúltunk a highlighter után, és az arc magasan levő pontjait kiemeltük egy kis extra arany tónusú csillogással. A smink többi részénél törekedtünk a nude hatásra, a szemhéját halványan árnyaltuk és a szem külső sarkába néhány szál tincses szempillát applikáltunk. Végezetül egy korall árnyalatú rúzst használtunk, hogy harmonizáljon a ruha színével.




Kitti másik szettje egy sokkal konzervatívabb outfit, viszont a szoknyabelső kivillanó kék színe remek harmóniában volt a kék blúzzal, ami játékossá tette a megjelenését. A blúz mély kivágása tökéletesen kiemelte Kitti gyönyörű nyakát, ezt a hatást szerettük volna fokozni a két lépcsősen feltűzött, tupírozott konttyal. Sminkjénél egy vékony fekete tusvonalat húztunk, majd a narancs színű rúzst lecseréltük egy téglás, sötétebb tónusúra.

Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Remington Beauty Team:
Koncepció és styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu
Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo
Smink: Torkos Rita @torkosrita
Fotó: Rácmolnár Milán @milanracmolnar
Helyszín: Mystery Hotel Budapest @mysteryhotelbudapest


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.