Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @franciskagall #REMINGTONLANY


#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, különleges lányt mutatunk be, akiket meghívtunk egy kis időutazásra, melynek során elrepítettük őket az 1950-es évekbe. A lányok egy nagyon elegáns, nőies, kifinomult fotózáson vettek részt, amit még maga Audrey is megirigyelne. A fotózás helyszínéül Budapest egyik legújabb hotelét, a díszes tapétákkal és arany képkeretekkel klasszikus eleganciát sugárzó Mystery Hotelt választottuk. A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Franciska történetét!



Gáll Franciska 26 éves, modell és jelenleg tv műsor casting menedzser. 10 éve kezdte a modell pályafutását, ez idő alatt a legnagyobb divatmárkákkal dolgozhatott együtt. Fellépett a Dior, Armani, Calvin Klein, Victoria Beckham és Roberto Cavalli divatbemutatóin és a Dior napszemüveg reklám arca is volt. A munkái miatt fontos számára a szépségápolás és külseje formában tartása, ezért nagyon örült, mikor megtudta, hogy Remington lánynak választottuk és másokkal is megoszthatja hajápolási praktikáit, szokásait.




Franciska szőke loknijaihoz remekül passzol a púderszín uszályos ruha, ezért ő lett a modernkori Hamupipőkénk. A fotósorozat első szettjéhez PROluxe Midnight kúpvassal hullámosítottuk majd tupíroztuk a fürtjeit, végül négy köves hullámcsattal tűztük oldalra. Franciska megjelenését egy visszafogott, bájos smink tette teljessé. A szemhéj mozgó részére szaténfényű szemhéjpúdert választottunk a ruhával megegyező színnel. A járomcsont kiemeléséhez egy arany pigmentált highlightert használtunk, az ajkakat színezett szájfénnyel emeltük ki.





A második szettjénél egy merőben más stílust alakítottunk ki neki, ami az utazást szimbolizálja, klasszikus ‘50-es évek modern köntösben. Franciska haját a ruhához illően kis tőemeléssel fogtuk fel copfba és a copf köré csavartuk a haját, igazán sikkes megjelenést kreálva.
A sminknél a ruhában megjelenő piros színt választottuk az ajkakra, a szemhéjat a mélyítőív vonalában sötét szürkével árnyaltuk, és fekete tussal húztuk végig a szempillatöveket. Egy kevés arcpírt tettünk az orca részre és highlightert használtunk, amitől mai megjelenést kapott ez a klasszikus fekete-piros kombináció.

Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Remington Beauty Team:
Koncepció és styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu
Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo
Smink: Torkos Rita @torkosrita
Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa
Helyszín: Mystery Hotel Budapest @mysteryhotelbudapest


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.