Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @_andrea_jonas_ #REMINGTONLANY

#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, különleges lányt mutatunk be, akiket egy rendhagyó fotózásra hívtunk a Made in Helsinki hatalmas stúdiójába, egy gyártelep közepére.  A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Andrea történetét! 


Jónás Andrea Szolnokon született, ott fedezték fel egy modell castingon, már 10 éve. Nagyon szeret kreatívan alkotni, számára ez a munka szerelem és szenvedély. „Az benne a legjobb, hogy mindig új és új arcot tudnak kihozni belőlem, minden fotózás alkalmával más karakter lehetek. Nagy álmom, hogy egyszer óriásplakáton szerepeljek és láthassam magam Budapest utcáin.” Főállásban TV-ben dolgozik, mint rendezőasszisztens, ami egy komplex feladat, mert a vendégek fogadása mellett ő a rendezők szeme és jobb keze is. „Szeretem, mert minden nap más kihívásokkal találkozom és rengeteg új embert ismerek meg.”

A fotózáson Andi első szettjéhez gyönyörű göndör tincseket kreáltunk Hydraluxe hajsütővas segítségével. Igéző kékeszöld szemeit egy hangsúlyos fekete körsatírral emeltük ki, amihez bőr színű szájceruzát és szájfényt választottunk. Loknijait megturbóztuk egy aszimmetrikus fodros minivel, ami dögös dívát varázsolt belőle. Hozzá egy nagyobb fémes fülit stylingoltunk, ami a fémes ajtóval rímel - Andit ebben a szerkóban képtelenség nem észrevenni!




Ő egy igazi kaméleon, akire húzhatunk kisfeketét magassarkúval, vagy shortot és military bakancsot - mindegyikben tündököl. A poros pincehelyiséghez remekül passzol ez a szett, a bőrt egy kicsit meglazítottuk a nőies ékszerekkel, Hydraluxe Pro hajsimító segítségével tükörsima hajat varázsoltunk Andinak, majd egy piros rúzzsal tettük fel a pontot az i-re, hogy az összkép ne legyen túl szigorú. Mi mégis azt mondjuk: Sorakozóóó Andrea hadnagynak!





Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Újdonságunkat, a prémium Hydraluxe Pro hajformázó kollekciónkat pedig megismerheted itt!

 

Remington Beauty Team:

Koncepció és styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu

Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo

Smink: Torkos Rita @torkosrita

Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa, Rácmolnár Milán @milanracmolnar

Helyszín: Made in Helsinki @made_in_helsinki

 













0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.