Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @edinamaronka #REMINGTONLANY

#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, különleges lányt mutatunk be, akiket egy rendhagyó fotózásra hívtunk a Made in Helsinki hatalmas stúdiójába, egy gyártelep közepére.  A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Edina történetét! 


Maronka Edina Budapesten él és jelenleg főállásban modellkedik, emellett online marketinggel foglalkozik és a saját vállalkozásán dolgozik. „Szeretem, amit csinálok, ugyanis változatos, kreatív és rengeteg új embert ismerhetek meg általa. Nagyon pozitív és életvidám embernek gondolom magam, aki megy előre az álmai felé és nem fél megragadni az új lehetőségeket, így jött, hogy Remington nagykövet lettem idén. Hálás vagyok azért, hogy a Remington csapatához tartozhatok!”

Romos hangár, leszakadt vezetékek, omladozó vakolat és egy irizáló kék uszályos ruha, ezt a miliőt keltette életre Edina. Szőke hajához és bőréhez tökéletesen passzolnak az erőteljes színek: a vörös rúzs és a mélykék ruha. Drámai összhatást szerettünk volna létrehozni ebben az ellentmondásban, ami úgy gondoljuk sikerült is. Edina ragyogó hosszú haját Hydraluxe hajsütővas segítségével hullámosítottuk, középen elválasztottuk, így lágyan omlottak tincsei a vállára. A vörös rúzst szájfénnyel, fekete tussal és pár szál műszempillával egészítettük ki a tökéletes smink érdekében.





Második szettjében Edinát csak úgy hívtuk: Black Swan, azaz fekete hattyú. Az aszimmetrikus tollruha színjátéka, ami zöldből pávakékbe fordul át adja meg a felütést, ezt a drámaiságot vittük tovább a fekete combcsizmán és a tollas hajdíszen, ami szuperül illett tűzött hajához. Edina hajába Hydraluxe Pro hajsimítóval laza hullámokat kreáltunk, majd oldal kontyot készítettünk oldalválasztékkal. Elől néhány tincset szabadon hagytunk, hogy kiemeljük lágy vonásait. Edina sminkjében a ruha árnyalatai köszöntek vissza, a szemhéjra irizáló zöldeskék árnyalatú festéket, a szájra pedig visszafogottabb színű rúzst választottunk.






Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Újdonságunkat, a prémium Hydraluxe Pro hajformázó kollekciónkat pedig megismerheted itt!

 

Remington Beauty Team:

Koncepció és styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu

Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo

Smink: Torkos Rita @torkosrita

Fotó: Bakra Gábor @gaborbaksa, Rácmolnár Milán @milanracmolnar

Helyszín: Made in Helsinki @made_in_helsinki

 


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.