Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @barbara_ollari #REMINGTONLANY

#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, különleges lányt mutatunk be, akiket egy rendhagyó fotózásra hívtunk a Made in Helsinki hatalmas stúdiójába, egy gyártelep közepére.  A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Barbara történetét! 


Ollári Barbara Hévízről származik, jelenleg Budapesten él, a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója, turizmus-vendéglátás szakon. A sport a mindennapjai része: táncolt, rúdfitneszezett, aerobikozott, új szenvedélye pedig a futás.

A fotózáson Barbi első szettjének egy borvörös hernyóselyem ruhát választottunk, amit a kivágások tesznek igazán nőiessé és extrává. Kiegészítőnek csak egy színben hozzá passzoló fülbevalót tettünk, mert a szettje igazi kiegészítője, amit szépségkirálynőhöz híven koronaként visel, az a gyönyörű haja. Dús, hosszú haját PROluxe Beach Waves hajformázóval hullámosítottuk és oldalválasztékkal emeltük meg a tövét, lágy vonásait pedig monokróm sminkkel tettük még lélegzetelállítóbbá, szemhéját és a száját is a ruhájával megegyező színnel árnyaltuk.
A második szettjénél sem finomkodtunk, egy zsinórruhát választottunk Barbinak, aminél, ha a zsinórokat egymás mellé helyeznénk kilométer hosszan terülnének el. A ruha fémes csillogása és hosszanti vonalai látványban csodásan egyeznek a háttér fémes színével és vonalaival - igazi geometrikus kavalkádot alkotva. Barbi hajába lágyabb hullámokat készítettünk Hydraluxe Pro hajsimító segítségével, majd magasra felkötöttük lófarokba, hogy kiemeljük nyakának finom vonalait és a copf részt körbetekertük saját hajával. Száját fémes színű rúzzsal festettük, valamint a szemzugba vittünk egy kis selyemfényű pezsgős árnyalást.
Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Újdonságunkat, a prémium Hydraluxe Pro hajformázó kollekciónkat pedig megismerheted itt!

 

Remington Beauty Team:

Koncepció és styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu

Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo

Smink: Torkos Rita @torkosrita

Fotó: Rácmolnár Milán @milanracmolnar, Bakra Gábor @gaborbaksa

Helyszín: Made in Helsinki @made_in_helsinki

 


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.