Navigation Menu

Az otthoni fodrászatunk a Remingtonnal

Haj... hát igen. A hajam és én. Ez külön fejezet az életemben. Mondjam? Mondom! Nem fordítok túl nagy gondot rá, azt kell mondjam. Van barátnőm, aki hajirigy volt rám, mert nekem a természet elég erős hajszálakat adott és a sűrűség sorban is álltam többször. Szóval, az én hajam mindig sok volt, meg erős, egészen addig, míg ki nem billentem lelkileg, ami testi tüneteket is okozott - a hajam pedig elvesztette a korábbi semmit nem kell vele csinálnom jellegét. Kevesebb és érzékenyebb lett. Egy idő után rá is jöttem, akkor most már erre is ügyelnem kell. Szuper. – Szabó Patrícia írása.

Nekem a hajszárítás is egy kényszeredett valami volt mindig. Mert megőrültem, hogy csak ott állnom kell és fogni az izét és értékes percek mennek el az életemből. De most már tudom, a hajam az igazán értékes. Én régebben csak szárítottam, aztán szaladtam. Most viszont nem szeretném kiszárítani azt a kicsit, ami van. A Remington márkát már profi helyekről ismertem, most itthonra is ez lett a választásom. 


A hajformázás a hajszárítással kezdődik ugye, jobb esetben és most óvnék megint mindenkit attól, hogy a hajsütő legyen a hajszárítója. Először szárítunk, utána vasalunk - ez a helyes. Szóval én ezért egy olyan hajszárítót költöztettem be a fürdőszobába, ami nemcsak jó, de okos is. A Remington Hydraluxe Pro hajszárító beépített hőmérséklet érzékelője folyamatosan szabályozza hajszárítás során a hőfokot, megvédi a hajamat a túlzott felmelegedéstől, így nem kell azon aggódnom, hogy károsítja vagy kiszárítja a hajszálakat - főleg, hogy már tudom, mennyire kell vigyázni rájuk. Mindenféle fejet adtak hozzá, hát ezzel bohóckodni is szoktunk, állítgatni, meg a lányom három szál kis hajacskáját is gyorsan megszárítom és úgy, hogy közben nem égetem össze a nyakát, mert ez sajnos más készülékeknél eddig problematikus volt. És egyébként fényesebb is lesz ám a frizura, tehát nemcsak balzsammal érhetjük el a csillogó tincseket. Szeretem a kapcsolóit, nagyon okos az egész és praktikus.


Pro tipp: ha a szárítás végén még egy kis hideggel is megfújod a hajat, tartósabb lesz a frizkó!

 Na kérem, ezután hajsimítok, vagyis ez az új mániám. Mivel rövid a hajam, ezen tudok kicsit variálni. Tudom, hogy ez veszélyes, ha nem megfelelő kütyüvel dolgozol, nem egy barátnőm égette már szét a tincseit, úgy ráment a vasalásra. Én ezt nem szeretném, tehát a Remintgon Hydraluxe Pro hajsimító a barátom - magyarán szettem van. IIIIIIIIIIIIIIIIIImádom!

A Hydracare párásító technológiát és hőmérséklet beállítási funkciót alkalmaz a szalon simaságú eredmény elérésére, és eközben teljesen megóvja a hajam a hő által okozott sérülésektől. Max annyi sérülés lehet, hogy elfogy a türelmem, de igyekszem kitartani és variálom a kis rövidke hajamat... vagy a csemetéét.


A Hydraluxe Pro hajsimítóban alkalmazott Hydracare párásító technológia által a hajamra kibocsátott hűvös pára hidratálja a hajszálakat a simítás előtt; az így előkészített hajon aztán profi formázás végezhető már az egészségesebb, 170°C-os hőmérsékleten is. A nedvességzáró kondicionálókkal impregnált, precízen felmelegített kerámiabevonatos lapok a hajszálak tövétől egészen a csúcsáig egyenletes hőmérsékletet biztosítanak, így egyetlen áthúzással is sima, fényes eredményt érhetsz el. A hűvös párával történő hajformázás sokkal hatékonyabb a forró gőzzel végzetthez képest, mert a hűvös pára gyorsabban felszívódik a hajban, mint a forró gőz, ami azt jelenti, hogy a Hydraluxe Pro hajsimítónak a frizura elkészítése közben kevesebb vízre van szüksége a megfelelő mennyiségű nedvességnek a hajadba történő beviteléhez.

Nekem mindkét készülék nagy szerelem lett, mert tényleg igazán profik. Maximum én lehetek béna, de van nekem egy leánygyermekem, aki elég pro már a fodrászkodásban. Ki is jelentette, hogy jó lenne, ha újra megnöveszteném a hajamat, mert most sokkal kevesebbet tud fodrászkodni a fejemen. Mondjuk, az a jó, hogy nem kell félnem, ha sokat formázza a hajamat, ez a két Remington készülék megvédi a hajszálaimat. Már csak emlék Anyu hajsütője, amivel az összes gyerek megégette a kezét a családban, a hölgyek haja pedig egy idő után elég fura lett. Éjen a Remington, bátran ajánlom, ha új készülékeket kerestek, jól lehet formázni velük és szépek is!

Ps: ITT még többet olvashatsz mind a két készülékről, hajrá!

Szabó Patrícia – Neszeszer blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.