Navigation Menu

Hajformázás hűvös párával?

Aki olvassa a blogomat tudja, hogy imádom a hajformázókat! A nőiességünk kifejezésére rengeteg lehetőségünk van, ám a hajkoronánk mindig az elsők között tükrözi az egyéniségünket, ezért is fontos, hogy mindig ápolt és egészséges legyen. Folyamatosan érkeznek a hajformázó újdonságok, ám az intenzív hőhatások következtében sok esetben tönkreteszik a hajat, melynek elkerülése érdekében a Remington szakemberei egy teljesen új technológiát fejlesztettek ki. – Goike Nóra írása.

Elsők között próbálhattam ki a Remington Hydraluxe Pro termékcsalád két újdonságát, melyekkel sérülésmentesen, szabadon kreálhatunk egészségesen fényes, tükörsima frizurát vagy akár lágy loknikat is.A legújabb Hydraluxe Pro hajsimítónál alkalmazott Hydracare Cool Mist, párásító technológiának köszönhetően simább, lágyabb és fényesebb lesz a frizura. A simítás előtt a hűvös ködpára ellazítja a hajszálakat, így a formázást bármilyen hő által okozott sérülés nélkül, akár 170 °C-os hőmérsékleten is elvégezhetjük. A beépített érzékelők egyenletes hőmérsékletet biztosítanak, így az összes hajtípus esetén egyenletes áthúzással is azonnali eredmények érhetőek el. A lapokon található nedvességzáró bevonat minden átsikláskor mikrokondícionálókat juttat a hajra, ezáltal is segít megőrizni a nedvesség tökéletes egyensúlyát a haj fixálása közben. A hűvös párával történő hajformázás hatékonyabb a forró gőzzel végzetthez képest, mert a hűvös pára gyorsabban felszívódik a hajban, mint a forró gőz, ami azt jelenti, hogy a hajsimítónak kevesebb vízre van szüksége a megfelelő mennyiségű nedvességnek a hajba történő beviteléhez. Formatervezésének köszönhetően szuperül kézre áll és a kecses dizájnja is teljes mértékben megállja a helyét a fürdőszobákban.Már a hajszárító kompakt külseje magával ragadó, arról nem is beszélve, hogy milyen hatékony. A Hydraluxe Pro hajszárítókban is Hydracare technológia gondoskodik a hő által okozott sérülések elkerüléséről. Az érzékelő folyamatosan szabályozza a hajra irányított levegő hőfokát, így mindig optimális hőmérsékleten végezhető a hajszárítás.  Függetlenül attól, hogy ruganyosra szeretnénk beszárítani a hajat vagy tükörsima fazont kreálunk, egyszerűen csak szárazra kell fújni a hajat. A hajszárító erős digitális motorja 50%-kal gyorsabb szárítást biztosít az akár 160km/órás precíz légáramlási sebességének köszönhetően. Minden szárításkor a légáramlatba kibocsátott mikrokondícionálók határréteget képezve segítenek a hajban lévő nedvesség tökéletes egyensúlyának a megőrzésében.

Remélem sikerült minden lényeges információt összegyűjtenem Nektek a termékekről, melyeket igazán a gyakorlatban érdemes kipróbálnotok! Kövessétek a Remington Facebook és Instagram oldalát (@remingtongetready), hogy folyamatosan értesüljetek az újdonságaikról!

Goike Nóra – I love mom blog


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.