Navigation Menu

Hullámokra fel! 4 stílus 1 hajformázóval

A gyönyörű és trendi hullámok sosem mennek ki a divatból, a legújabb PROluxe 4-in-1 Beach Waves hajformázóval pedig bármilyen alkalomhoz megfelelő frizurával jelenhetsz meg. Az egyetlen nehézség, amivel meg kell birkóznod az a döntés lesz, választanod kell a definiált hullámok, laza hullámok, Beach Waves vagy a kócos hatású loknik között.


Minden mást a hajformázó fog megoldani helyetted, egyszerűen, a 4 fokozatban állítható formázó résszel tudsz választani a 4 különböző stílus között és a tartósság miatt sem kell aggódnod, hiszen az intelligens OPTIheat technológia oda juttatja a hőt, ahol arra szükség van, így a hullámok akár egy teljes napon át kitartanak a hajadban.
 


A Grip-Tech csúszásgátló technológia miatt a formázás is gyerekjáték, csak válaszd ki a számodra megfelelőt az 5 különböző hőmérsékleti beállítás közül és 30 másodperc múlva már fel is melegszik a formázód, használatra kész.
A biztonságról pedig a beállított hőmérséklet fixálás, biztonsági zár és az automatikus kikapcsolás funkció gondoskodik, aggodalomra semmi ok!

4 lélegzetelállító hullámos frizura:

Definiált hullámok:
Imádod a hatalmas, tökéletesen formázott definiált hullámokat? Ez a frizura időtlen, kifinomult és elképesztően látványos, ha le szeretnél nyűgözni mindenkit, akkor bátran próbáld ki. A PROluxe 4-in-1 Beach Waves hajformázóval pedig egy kicsit sem bonyolult elkészíteni.


Laza hullámok:
Olyan frizurán gondolkozol, ami helytáll minden alkalomkor, mégsem túl hivalkodó? A laza hullámokkal sosem lőhetsz mellé, egyszerre visszafogott, elképesztően nőies és romantikus stílusú.


Beach Waves:
Igazi trendkövető vagy? A Beach Waves frizura évek óta töretlen sikert arat. Kellően laza, természetes hatású, mégis gyönyörű és egyszerűen vonzza a tekintetet.


Kócos hatású loknik:
Bejön a vadóc stílus? A kicsit szélfútta, kócos hatású loknik hihetetlenül szexi és stílusos megjelenést varázsolnak viselőjének, szuper választás bulikhoz!


Te melyik frizurát próbálnád ki először?


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.