Navigation Menu

Okos hajszárító – az egészséges hajért

Óvd meg a hajad a szárítás közbeni hő által okozott sérülésektől. Hogyan? Ahogy fejlődik a technológia már nem csak hővédő termékekkel tudod megóvni a hajad, a Remington Hydraluxe Pro hajszárító beépített hőmérséklet érzékelője folyamatosan szabályozza hajszárítás során a hőfokot, megvédi a hajad a túlzott felmelegedéstől, így nem kall azon aggódnod, hogy károsítja vagy kiszárítja a hajszálakat. 


Mitől fogod imádni ezt a hajszárítót?

A hajad egészsége a legfontosabb számunkra:
A hajadra irányított levegő hőmérsékletét folyamatosan szenzorok szabályozzák és a Hydracare technológia megvédi a hajad a túlzott felmelegedéstől, megelőzi a hő által okozott hajkárosodást. Ha a digitális kijelzőn világít a Hydracare szenzor ikonja, nem kell aggódnod a meleg levegős hajformázás miatt!


Szupergyors hajszárítás, akár feleannyi idő alatt:
Az erős digitális motor akár 160 km/órás légáramlási sebességet tesz lehetővé, ha belegondolsz még autóval sem mész ilyen gyorsan (remélhetőleg).

Ápolás hajszárítás közben:
A Hydraluxe Pro hajszárító a nedvességzáró kondicionálóknak köszönhetően minden hajszárításnál mikrokondicionálókat juttat a hajadra szárítás közben és segít megőrizni a hajad nedvességének egyensúlyát, így megakadályozza a haj kiszáradását, selymes, lágy és fényes frizurát eredményez.



Szeretjük az ionokat…
...hiszen gubancoktól mentes, fényes hajat biztosítanak, egyszerűen érezhető a különbség, ezért ebben a hajszárítóban is ionok milliói gondoskodnak az ionos kondicionálásról. A hideglevegő fúvás lehetőséggel pedig fixálhatod a tincseket, így a frizurád még tartósabb és fényesebb lesz.

A kényelemre is gondoltunk:
A szuper hosszú 3 méteres kábellel nem kell bajlódnod, hogy vajon elérsz-e a konnektortól egy tükörig, vagy görnyedve kell szárítanod a hajad. A hajszárító mindössze 590 gramm súlyú, így a hajszárítás végére sem érzed úgy, hogy egy bokszedzésen vettél részt és nem fáradnak el a karjaid.



A hajformázás a hajszárításnál kezdődik, így ennél a lépésnél is pontosan olyan fontos a hajad védelme mintha hajsimítót, kúpvasat vagy egyéb hővel működő hajformázót használnál. A Hydraluxe kollekció megalkotásánál a haj maximális védelmét helyeztük előtérbe, hogy a szalon minőségű eredmény elérése mellett a hajad még egészségesebb, lágyabb és fényesebb állapotban pompázhasson.


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.