Navigation Menu

Inspirálódj Nagyköveteinkkel és formáld a személyiségedre a kedvenc stílusodat! @beautymakerbypp #REMINGTONLANY

Az elmúlt időszak megtanított minket egy kicsit jobban kapcsolódni a természethez és a környezetünkhöz, amiben élünk, erre reflektálva álmodtuk meg a VII. Remington Nagykövet fotózást, ami a "Vissza a természetbe!" címet kapta. A Salföld Majorban a nap sugarai, a lágy szellő fuvallata, a bólogató búzakalászok és az erdő lombjai adták meg a hangulatot ahhoz a miliőhöz, amiben Nagyköveteinket választottuk múzsáinknak. A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Petra történetét!


Pócsi Petra sminkmesterként és sminktetoválóként dolgozik. Pár éve nyitotta meg a Beauty Maker Salon & School névre hallgató szépségszalonját, ahol a szépészeti szolgáltatások mellett sminkiskola is elérhető. Ebből adódóan fontos számára az igényes megjelenés, amiben a haj is fontos szerepet játszik. „Ezért is örültem nagyon a Remington nagyköveti lehetőségnek, mert számomra ez az a márka, amely mindig innovatív a hajformázást illetően.”

Petra első szettjének egy derékban megkötős kimonót választottunk, amit egy vagány szaggatott farmerrel kombináltunk. A felső mintájának színei fantasztikusan harmonizáltak Petra bőrével és szemével, amit szerettünk volna tovább hangsúlyozni, ezért egy narancsos szemhéjfestékkel és egy élénkebb rúzzsal emeltük ki a sminket. Gyönyörű hosszú természetes göndör haját először kivasaltuk a HydraluxePro hajsimítóval, majd egy kétoldalú vízesés fonatot készítettünk neki.



A második szettje egy élénkebb, virágos ingruha lett fehér és kék színekben, melyek szuperül éltetik Petra szépséges arcát! Az ingruha igazi jolly joker, hiszen különböző méretű övekkel fantasztikusan lehet vele formálni a derekat, az ujj hosszát pedig oda állítjuk, ahova szeretnénk. Kedvencünk a 3/4-es verzió, ami épp a könyök alatt van, ez a hossz nyújtja legjobban a kart. Ennek a szettnek a sminkjénél is megtartottuk a narancsos sminket, de egy picit több bronzosítót használtunk ezzel is kiemelve az arcéleket. Ehhez a laza szetthez Petra haját a Hydraluxe Pro hajsimítóval egyenesítettük és egy magasabb copfban fogtuk össze, mellyel még karakteresebbé varázsoltuk a megjelenését. 



Legyél Te is Remington Nagykövet! Ha szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

 

Ismerd meg részletesebben is Petra frizurájához használt Hydraluxe Pro hajsimítónkat

Remington Beauty Team:

Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo

Smink: Torkos Rita @torkosrita

Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu

Asszisztens: Lencsés Dóra @lencsesdora

Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa Rácmolnár Milán @milanracmolnar

Helyszín: Salföld Major

 




0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.