Navigation Menu

Inspirálódj Nagyköveteinkkel és formáld a személyiségedre a kedvenc stílusodat! @bettinahajnal #REMINGTONLANY

Az elmúlt időszak megtanított minket egy kicsit jobban kapcsolódni a természethez és a környezetünkhöz, amiben élünk, erre reflektálva álmodtuk meg a VII. Remington Nagykövet fotózást, ami a "Vissza a természetbe!" címet kapta. A Salföld Majorban a nap sugarai, a lágy szellő fuvallata, a bólogató búzakalászok és az erdő lombjai adták meg a hangulatot ahhoz a miliőhöz, amiben Nagyköveteinket választottuk múzsáinknak. A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Bettina történetét! 

Hajnal Bettina Budapesten él a férjével. Az ELTE-BTK keleti nyelvek és kultúrák török szakirányán végzett, majd tanulmányait a nemzetközi tanulmányok emberi jogi mester diploma megszerzésével folytatta. Közel 10 éve marketing menedzserként dolgozik, emellett a török területen diplomáciában is tevékenykedik, amit kifejezetten szeret, mert más-más kihívásokkal találkozik és rengeteg új embert ismerhet meg.  Múlt évben jelent meg szerzőtársával egy közös könyvük, ami Magyarországon az első török nyelvkönyv, melyből már középiskolákban is tanítanak. Imádja a divatot, szeret olvasni, szabadidejében aktív tagja a közösségi médiának, érdeklik az új trendek és elkötelezett híve a kreatív alkotásnak; számára mindkettő a feltöltődés és kikapcsolódás részét képezi. „A Remington Nagykövet felkérés egy nagy elismerés számomra, hisz évek óta használom a Remington hajformázókat, most pedig én vagyok az egyik lány, aki képviselheti a márkát.”

Az első szett ruhájának a kiválasztásánál lágyabb tónusokat és finomabb anyagválasztást képzeltünk el Bettina szőke hajához, így egy pasztell zöld tüllruha lett a szerencsés befutó, amit hűen a környezethez, vagány stílusban, mezítláb viselt. Hogy ne legyen annyira ünnepi az összkép egy farmerkabáttal és egy stílusos napszemüveggel is kiegészítettük a stylingot. A ruha és a hajba tűzött virágok inspirálták a szemhéjak sminkelését, ami a különböző árnyalatokkal tökéletes összhangba került. Laza loknijait a Hydralux hajsimítóval keltettük életre, majd egy laza fonást készítettünk a feje köré, amit apró virág díszítések tettek igazán egyedivé.


A második, piknikes szetthez is egy lágy esésű, gumis vállú beige kisruhát választottunk, ami gyönyörűen nyújtja a nyakat és kiemeli a vállakat, illetve a dekoltázst is. A ruha homogénebb színe miatt egy élénkebb rúzst választottunk, ami nagyon jól kiemelte Bettina telt ajkait. A ruha fazonjához szuperül passzolt egy laza konty, amit a felső rész befonásával kezdtünk. Utána lazítottunk néhány tincsen, majd egy-kettőt meghagytunk elől is, hogy ezzel is kiemeljük Bettina arcának finom vonásait. A hajvégeket a Hydraluxe Pro hajszárítóval és egy körkefével göndörítettük, amivel kiemeltük a szett romantikus varázsát.




Legyél Te is Remington Nagykövet! Ha szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Ismerd meg részletesebben is Bettina frizurájához használt termékeinket, a Hydraluxe hajsimítót és a Hydraluxe Pro hajszárítót! 

Remington Beauty Team:

Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo

Smink: Torkos Rita @torkosrita

Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu

Asszisztens: Lencsés Dóra @lencsesdora

Fotó: Rácmolnár Milán @milanracmolnar, Baksa Gábor @gaborbaksa

Helyszín: Salföld Major

 

 


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.