Navigation Menu

Inspirálódj Nagyköveteinkkel és formáld a személyiségedre a kedvenc stílusodat! @rudolfnikolett #REMINGTONLANY

Az elmúlt időszak megtanított minket egy kicsit jobban kapcsolódni a természethez és a környezetünkhöz, amiben élünk, erre reflektálva álmodtuk meg a VII. Remington Nagykövet fotózást, ami a "Vissza a természetbe!" címet kapta. A Salföld Majorban a nap sugarai, a lágy szellő fuvallata, a bólogató búzakalászok és az erdő lombjai adták meg a hangulatot ahhoz a miliőhöz, amiben Nagyköveteinket választottuk múzsáinknak. A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Niki történetét! 


Rudolf Nikolett 2016-ban képviselte Magyarországot a Face of Beauty International világversenyén, Mongóliában. A verseny eléggé feszített tempót diktált a fotózások, a sajtómegjelenések, kirándulások és az ilyenkor kötelező programok miatt, ezért a reggeli készülődést a minimumra kellett szorítania. Természetesen a szépségápolással próbálta behozni az alvásra szánt plusz idejét, ezért is volt nagyon hálás, hogy már akkor is a Remington termékcsaláddal formázta a haját. Hasznos tanulság volt számára a kinti gyors készülődés - melyet tökéletes hajjal, sminkkel együtt kellett kiviteleznie - hiszen ennek köszönhetően a mai napig képes akár 7 perc alatt besütni az amúgy sem rövid haját, úgy, hogy közben nem égeti szét azt, amit a termékek minőségének köszönhet.

Az első szett megálmodásakor figyelembe vettük, hogy Niki egy igazi vagány lány, aki megállja a helyét a városi dzsungelben, de akár a vidéki szántásban is. Ennek inspirációjaként a stylingban egy bézs gumicsizmát kombináltunk egy horgolt overállal, ami most a nyári trendek egyik vezető anyaghasználata. Hozzá a sminkhez egy narancsos árnylatú rúzst használtunk, a szemhéjakat pedig föld színekkel árnyaltuk. Nikinek nagyon szép vastag és hosszú haja van, amit szerettünk volna a frizura elkészítésénél is kihangsúlyozni, ezért a Hydraluxe meleglevegős hajformázóval készültek a laza loknijai, amiket csavarással tűztünk két oldalra és máris összhangba került a teljes megjelenése.


Niki második szettjét nőies, romantikus stílus ihlette, amihez egy wide leg nadrágot és egy szaténfényű blúzt választottunk, melyek együtt igazán izgalmas, fényes összhatást biztosítottak. A smink központi eleme a pisztácia színű blúzhoz passzoló szemhéjárnyalás volt, ami mellé lecseréltük a rúzst egy átlátszó szájfényre, hogy harmóniába kerüljenek a különböző árnyalatok. A szetthez szerettünk volna egy kicsit karakteresebb frizurát, ezért Niki haját két copfba fontuk, majd a feje köré tekertük és még egy sállal is díszítettük. A kint maradt pár tincset a Curl & Straight Confidence forgófejes hajsütővassal finisheltük.



Legyél Te is Remington Nagykövet! Ha szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Ismerd meg részletesebben is Niki frizurájához használt termékeinket, a prémium Hydraluxe meleglevegős és a Curl & Straight Confidence forgófejes, meleglevegős hajformázót!

Remington Beauty Team:

Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo

Smink: Torkos Rita @torkosrita

Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu

Asszisztens: Lencsés Dóra @lencsesdora

Fotó: Rácmolnár Milán @milanracmolnar

Helyszín: Salföld Major

 



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.