Navigation Menu

Inspirálódj nagyköveteinktől! @fanniando

Fanni hosszú évek óta lelkes vásárlója és használója a Remington termékeknek, ezért óriási boldogság volt számára, hogy idén ő is részese lehet a termékek népszerűsítésének. Nagyon élvezte, hogy a Remington Szépségnapon fantasztikus környezetben, profi szakemberek segítségével mutathatta meg stílusát. Ismerd meg Fanni történetét!

Andó Fanni 26 éves, Orosházán született, de jelenleg Budapesten él. A Gál Ferenc Egyetemen szerezte pedagógus végzettséget, ami azóta is a mindennapjai része. A munkája mellett a napjai kreatív részét a közösségi média felületekre történő tartalomgyártás adja, amely számára kikapcsolódást, feltöltődést nyújt és segít kicsit kiszakadni a monoton hétköznapokból. Emellett nagyon szeret futni és a divat, szépségápolás is viszonylag régi szenvedélyeinek számítanak. 

Fanni első szettjét az Alice Hotel impozáns környezetéhez igazítottuk, a lilás kékes falhoz tökéletes párosítás volt Viktória Varga "Budapest" szalagos pólója, amihez egy színben megegyező nadrágot és egy papucsot választottunk.

Fanni haját itt behullámosítottuk a Hydraluxe PRO hajszárító diffúzora segítségével, majd átfésültük egy nagyfogú fésűvel, hogy kapjon egy kis volument. A hajak végére egy kis olaj is került, hogy ne szöszösödjön ki.

Első szettje igazi "city" hangulatú lett! A styling alapja egy csíkos felső, amihez egy barna sortot párosítottunk és mindezt megbolondítottuk egy piros napszemüveggel. 


A haját is bohémebbre álmodtuk meg, először begöndörítettük a Hydraluxe hajsimító segítségével, utána pedig kihagyva két tincset oldalra dobtuk és egy-egy szilikon gumival díszítettük, ami vagány, de mégis csajos külsőt eredményezett. A piros napszemüveghez illő rúzst használtunk, így lett teljes az összhang.

Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról tartalmakat készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Remington Beauty Team:

Haj: Szabó Evelyn @evelyn_e_evelyn

Smink: Torkos Rita @torkosrita

Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu

Asszisztens: Krassóy Kata @katakrassoy

Fotó: Rácmolnár Milán @milanracmolnar

Helyszín: Alice Hotel Budapest



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.