Navigation Menu

Inspirálódj nagyköveteinktől! @barka.tina

Idén is izgalmas fotózással készültünk Remington nagyköveteink bemutatására, akik egy felejthetetlen Szépségnapon vehettek részt. A szerencsés résztvevők profi fodrász, stylist, sminkes segítségével állhattak a kamerák elé Budapest legszebb pontjain. Ismerjétek meg Tinát, aki számára egy komfortzónán kívüli, de egy életre szóló, fantasztikus élmény volt a fotózás, amiért nagyon hálás.

Barka Tina 27 éves és a férjével él Budapesten. Imád öltözködni, kávéfüggő, szeret utazni, új embereket megismerni, egy pozitív életszemléletű, vidám természetű lány. Óriási megtiszteltetés számára, hogy Remington nagykövet lehet, hiszen évek óta használja már a termékeket és öröm volt számára egy ilyen csodás csapattal együtt dolgozni. 


Tina első szettjének egy kétrészes, overál hatású, mustársárga együttest választottunk, ami tökéletesen passzol az aranyló fürtjeihez. A gyönyörű hosszú haját a PROLuxe You kúpvassal enyhén hullámosítottuk, majd kifésültük, hogy lazább loknijai legyenek és végül egy hímzett fejpánttal díszítettük, ami szuperül feldobta a stylingját.

A sminkjét ehhez igazítottuk, egy halvány szemhéjárnyalással, barna tusvonallal és egy ütős piros rúzzsal, ami teljes mértékben összhangban volt a hajpántjával. 

Második szettjéhez egy nőies, de street style-osabb összeállítást választottunk, egy pliszírozott szoknyával és egy narancspiros haspólóval, ami szuperül harmonizált a sminkesünk által megálmodott rúzshoz. 

Ennél a szettjénél egy picit erősítettünk a szem körüli sminkjén, illetve copfba kötöttük a haját, mely egy igazán magabiztos megjelenést kölcsönzött neki. A hullámos haját egy tinccsel körbecsavarva copfba tűztük, hogy így tegyük játékosabbá a frizuráját.

Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról tartalmakat készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Remington Beauty Team:

Haj: Szabó Evelyn @evelyn_e_evelyn

Smink: Torkos Rita @torkosrita

Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu

Asszisztens: Krassóy Kata @katakrassoy

Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa, Rácmolnár Milán @milanracmolnar

Helyszín: Alice Hotel Budapest


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.